Hirdetés

Meghan Markle és Harry nem sokat szórakozott, esküvőjük után olyat kértek II. Erzsébettől, amitől az egyből kiborult

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Kiderült, hogy a sussexi hercegi pár mit kért a néhai királynőtől, miután 2018-ban egy világraszóló szertartáson összeházasodtak.

Mindenki emlékezik Meghan Markle és Harry herceg királyi esküvőjére, ami lenyűgöző történelmi esemény volt és világszerte rengeteg ember követte végig a szertartást.

A néhai királynő és a királyi család többi tagja elemében volt, amikor a boldog párral ünnepeltek a windsori kastélyban. Azonban egy nemrég nyilvánosságra került beszámoló szerint nem sokkal később már egészen más volt a helyzet, és Sussex újdonsült hercegének és hercegnéjének csalódnia kellett, amikor az uralkodó elutasította az otthonukkal kapcsolatos kérésüket – írja a Mirror.

Brit lapértesülések szerint a pár megkérdezte a királynőt, hogy élhetnek-e a windsori kastélyban. "Úgy tudni, hogy a pár először a windsori kastélyt tűzte ki célul, és a hírek szerint megkérdezték a királynőt, hogy a házasságkötésük után rendelkezésükre tudnák-e bocsátani a kívánt lakrészeket” – mondta egy informátor.

II. Erzsébet királynő azonban nemet mondott, és helyette Frogmore Cottage-ot adta az ifjú párnak, aminek felújítására azóta elképesztő összeget, 2,4 millió fontot költöttek az adófizetők pénzéből. Hugo Vickers azt is elmondta, miért dönthetett úgy a királynő, hogy elutasítja a kérésüket. Szerinte lehet, hogy nem volt „teljesen helyénvaló” az igényük.

„A windsori kastélyon belül vannak üres hálószobák és magánlakosztályok, amelyekre a sussexi hercegi pár szemet vethetett. Nem lehetett volna teljesen helyénvaló, ha egy fiatal család lakik ott”

 – emelte ki a szakértő. Amikor Meghan Markle és Harry herceg randizni kezdett, akkor a Kensington-palotában, egy apró, két hálószobás házban éltek. Mindössze néhány ajtó választotta el őket Vilmos herceg és Katalin hercegné családjától. Azonban nem sokkal első gyermekük, Archie Harrison születése után a sussexi hercegi pár beköltözött az új otthonába, igaz a vártnál később, ugyanis elhúzódtak a felújítási munkálatok a Frogmore Cottage-nál.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés