Hirdetés

Meghan Markle frusztált, mert Harry herceg vissza akarja kapni a régi életét

Nap Híre portré Nap Híre

Meghan Markle "frusztrált" amiatt, hogy Harry herceg visszavágyik az Egyesült Királyságba, hogy "visszakapja a régi életét" - állítja egy hollywoodi szakértő.

Mark Boardman szórakoztatóipari szakértő azt állítja, hogy Sussex hercegének és hercegnéjének, akik 2020-ban szakítottak a brit királyi családdal, élesen különbözik az elképzelésük a jövőről, mivel Harry "vágyik" arra, hogy Londonban találkozhasson régi barátaival, akiktől házasságkötése óta eltávolodott. A hercegi pár életének bonyodalmairól több alkalommal beszámoltunk, és az is felmerült, hogy visszatérhetnek a Kensington palotába. De vajon kibírja-e a kapcsolatuk az egyre inkább különböző elképzeléseiket a jövőről?

Mit akar Harry?

"Harry herceg társasági élete jelentősen megváltozott az elmúlt évtizedben" - mondta Mark az OK! magazinnak. "Úgy tűnik, eltávolodott főiskolai barátaitól, amióta nincs állandó lakhelye az Egyesült Királyságban". "Londoni látogatásai során jellemzően szállodákban lakik, és kerüli a nyilvános szerepléseket. Kétségtelen, hogy Harry herceg vágyik régi barátai társasága után" - tette hozzá Boardman, akit a New York Post idézett.

A szakértő azt állította, hogy a 42 éves Markle azt szeretné, ha a 39 éves Harry maga mögött hagyná múltjának ezen fejezetét.

"Meghan frusztrált, amiért Harry a régi életét akarja visszakapni" - folytatta Boardman. Szerinte Meghan szereti Harryt, de meg akarja őt változtatni, úgymond a jobbik énjét akarja kihozni belőle, mivel a korábbi, bulizós énjéhez való visszatérése „nemkívánatos médiafigyelemhez vezethetne" - tette hozzá a szakértő.

Hiányoznak a haverok?

Boardman, aki úgy véli, hogy Harry folyamatosan vissza akar térni a szülőföldjére, mert "erősen kötődik a gyerekkori barátaihoz", úgy véli, a hercegnek nehéz lesz meggyőznie a feleségét arról, hogy "szüksége van egy ’fiús’ hétvégére Londonban, ahol találkozhat néhány régi etoni haverjával".

Harryt Meghan „kordában tartja, és emlékezteti arra, hogy ki ő és mit kellene tennie” – mondta Boardman, hozzátéve: a herceg nagyon szeretne egy londoni bázist, még akkor is, ha az Windsorban vagy a Buckingham-palota egyik lakosztályában lenne. 

„De ez nem fog megtörténni” – tette hozzá a szakértő, aki szerint az is probléma, hogy Harry összes igazi barátja Londonban van. „Azok, akiket Hollywoodban megismert, nem a barátai" - folytatta, majd hozzátette: "Végső soron Meghan azt akarja, hogy Harry mellette legyen, támogassa őt”, és frusztrálja, ha a herceg a múltba vágyik vissza.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés