Hirdetés

Kőgazdag Aurél úgy értesült, ő lehet az új Justin Bieber

Nap Híre portré Nap Híre

Nemrég kezdődött el a Kőgazdag Fiatalok legújabb évada, amelyet a 20 éves Bárány Aurél egy elképesztő születésnapii bulival nyitott meg. A jómódú fiatal azonban nemcsak ezzel lepte meg a nézőket, hanem a hatalmas terveivel is, miszerint ő lesz a következő Justin Bieber.

Aurél úgy érzi, hogy egy kicsit megkomolyodott, és most hatalmas tervei vannak. Fejébe vette ugyanis, hogy ő lesz a következő Justin Bieber, és ehhez még Csuti segítségét is igénybe venné. Szerdán Szabó András Csuti marketingspecialistaként tűnt fel a realityben, ahol Aurélnek próbált segédkezet nyújtani közösségi oldala fellendítésében - írja a Blikk

A kőgazdag fiatal azonban nem teljesen volt megelégedve Csuti tanácsaival, ugyanis szerinte az üzletember régimódi és nem tudja, hogy mi kell a fiataloknak. Aurélnak az a problémája, hogy nem igazán jönnek a követők, pedig ő le akarja győzni PSG Oglit, aki szerinte már "kiöregedett" az influenszerkedésből. 

"Ne az legyen a cél, hogy az Ogli követőinél egyébként téged tizenöttel többen kövessenek. Nézzék meg a tartalmaidat többen" - javasolta Csuti, de hiába, ugyanis Aurélnak megvan a véleménye az üzletemberről. "Csuti én úgy gondolom, hogy régimódi, hiszen ő még öregebb, mint Olivér. Ők nem tudják, hogy mi kell a fiataloknak, én viszont tudom" - jelentette ki a kamerák előtt a fiatal.

Aurél Csutinak egyébként elárulta, hogy rapperként is kipróbálná magát. "Egy éve szóba jött az, hogy mi lenne akkor, ha én a zeneiparba egy kicsit belemennék, én énekelnék vagy én rappelnék. (...) Lehet, nem is rossz ötlet. Azért mégis megvan a lazaságom, megvan a menőségem" - ecsetelte Aurél, hozzátéve: "El kell menni stúdiózni, kell egy ember, ki kell próbálni, lehet azt mondja, én vagyok az új Justin Bieber."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés