Hirdetés

Újabb pofátlan dolgot művelt G.w.M, ismét meggyűlt a rendőrökkel a baja

Nap Híre portré Nap Híre

Most éppen tilosban parkolás miatt kapták el a rappert.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, néhány hete L.L. Junior élőzött a Petőfi hídon, és szemlátomást jócskán meghaladta az 50 km/h-s sebességet. De nem csak ő, hanem az őt épp előző G.w.M. is. A rendőrség hivatalból indított vizsgálatot az ügyben, amiből végül szabálysértési eljárás lett.

Kiderült, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt a két járművezetővel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki, míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített.

Most azonban kiderült, hogy G.w.M-nek ismét meggyűlt a baja a hatóságokkal, ugyanis a rapper nemrég a Mester utcában egy iskola melletti kávézóba ült be, csakhogy az autójával szabálytalanul parkolt: az elakadásjelzővel állt az intézmény kapujába. 

Ezt a rendőrök észrevették, így azonnal büntetést szabtak ki rá, méghozzá nem is kicsit. A rappernek 130 ezer forintot kellett kifizetnie - tudta meg a Blikk a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés