Hirdetés

Egyetlen embertől kért tanácsot Gundel Takács Gábor, mielőtt otthagyta Novák Katalint

Nap Híre portré Nap Híre

A műsorvezető a köztársasági elnöknek írott levelet és a Facebook-posztjának szövegét is egy nagyon fontos személlyel egyeztette.

Már több mint egy héttel ezelőtt történt, hogy a kegyelmi botrány miatt lemondott Novák Katalin. Mint kiderült, tavaly a köztársasági elnöktől kegyelmet kapott az a férfi, aki a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyetteseként éveken át eltussolta főnöke pedofil bűncselekményeit - zaklatási eseteket, illetve szexuális kényszerítések tucatjait. Az ügy hatalmas botrányt robbantott az egész országban. 

Már lemondása előtt elkezdtek elpártolni tőle, tanácsadó testületének több tagja is faképnél hagyta. Köztük volt a népszerű műsorvezető, Gundel Takács Gábor is

Most kiderült, a műsorvezető kizárólag a feleségének mutatta meg azt a levelet, amellyel a kegyelmi botrány után kilépett Novák Katalin tanácsadó testületéből.

„Azt a levelet, amit írtam a köztársasági elnöknek, illetőleg azt a szöveget, amit a Facebookra kitettem, csak a feleségemnek mutattam meg. És csak akkor, amikor azt mondta, ez így most oké, rendben van, s tett egy-két javaslatot. Nekem a legfontosabb támaszom”

- osztotta meg Barabás Évi vendégeként a Portré című műsorban, melyről a Blikk ír. 

Gundel Takács kiemelte: úgy gondolja, a feleségével nagyon mások, éppen ezért sokat tudnak tanulni egymástól.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés