Hirdetés

Galambos Lajos sem szilárdat enni, sem egyedül mosdóba menni nem tud, állítja az ügyvédje

Nap Híre portré Nap Híre

Nem javult, sőt, tovább romlott a zenész állapota a börtönben. 

Mint ismert, Galambos Lajos jelenleg is a rácsok mögött van, ugyanis három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság, miután bűnösnek találták víz-, gáz- és áramlopás miatt. A zenésznek állítólag a börtönben folyamatosan romlik az állapota, de a nehézségek ellenére is kitart, ügyvédje pedig gyakran ad hírt az állapotáról az aggódó rajongóknak. Az már korábban kiderült, hogy a zenész gyakorlatilag a mosdóba sem tud kíséret nélkül kimenni és szilárd táplálékot nem tud magához venni, ami miatt egészségtelen mértékben lefogyott.

A Bors most ismét megkereste Galambos Lajcsi ügyvédjét, hogy kiderüljön, jelenleg milyen állapotban van a zenész. Sajnos dr. Csontos Zsolt nem jó híreket közölt. 

Örömmel mondanám, hogy ügyfelem egészségi állapota javult, de sajnos ennek éppen az ellenkezője igaz. Jól látható, hogy romlott az állapota, de nem szeretném részletezni, hogy mindennek mik a pontos jelei. Ugyanakkor azt nem tudom megmondani, hogy ez az egészségügyi helyzet, milyen módon befolyásolja majd Galambos Lajos fogvatartásának módját, vagy idejét

- mondta a portálnak az ügyvéd, aki beszélt arról is, hogy Lajcsi mentális állapota is nagyon hullámzó. "Érthető módon aggasztja a betegsége és az a tény, hogy nem javul, sőt romlik az állapota. Ugyanakkor vannak napok, amikor mindezek ellenére is bizakodó, nagyon erős és tervekkel telve tekint a jövőre" - tette hozzá. Az ügyvéd azt is részletezte, hogy a rabok számára a mostani időszak lesz a legnehezebb, hiszen a karácsonyi időszak rendkívül nehéz a börtön falain belül. 

"Galambos Lajos rengeteg erőt merít abból, hogy a lehetőségekhez képest folyamatos kapcsolatot tud tartani a szeretteivel. Ugyanakkor tart attól, hogy a december hónap még az eddig eltelteknél is nehezebb lesz számára, hiszen az ünnepi időszak és különösen a karácsony nagyon nehéz minden fogvatartott számára"– árulta el dr. Csontos Zsolt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés