Hirdetés

Nagyon rossz hírt kapott Galambos Lajos, ügyvédje közölte, mi történt

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy tűnik, egyelőre biztosan a börtönben kell maradnia.

Mint ismert, a trombitásnak áprilisban kellett börtönbe vonulnia, ám azóta folyamatosan romlott az állapota. Legutóbb a zenész üzent a börtönből, mint mondta, az a tudat tartja életben, hogy egyszer kijut onnan. 

A napokban másodfokon is elutasították Galambos Lajos otthonápolási kérelmét. A zenész nagyon csalódott, de tartja magát lelkileg. Ügyvédje, Csontos Zsolt a Kiskegyednek azt mondta, a Székesfehérvári Törvényszék másodfokú tanácsának döntése jogerős, ellene fellebbezni most nem lehet - írja a Blikk Rúzs

"A büntetés-végrehajtás orvosa nem tartotta megalapozottnak azt a felvetést, hogy ügyfelem részben vagy egészben önellátásra képtelen lenne a börtönben a mindennapi életvitele során, és a bíróság arra az álláspontra helyezkedett, hogy elfogadja a bv-orvos ajánlását. Furcsállom, hogy újabb szakértői vizsgálatot sem rendeltek el, pedig védencem bevonulása óta az egészségügyi szobában van, kíséret nélkül ki sem léphet a gyengélkedőről, még a benti boltban sem tud vásárolni magának. És továbbra sem oldódott meg teljesen az étkezése. Betegsége miatt hónapokig pépesítve kapta a börtönkosztot, de már undorodott tőle, ezért azt kérte, hogy inkább vigyék be neki az ételt normális állapotban, és ha leves van, annak a levét leissza, vagy a szaftos ételek híg részét kiszürcsöli"

- mondta az ügyvéd.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés