Hirdetés

Valami borzalmas dolog történik Fiala Jánossal élő adásban

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Fiala János a podcastját nemrég a Youtube-ra költöztette, amivel egy olyan performatív csatorna jött létre, ami mindennek mondható, csak unalmasnak nem.

A friss adásban olyat csinált, amire a podcastok történetében valószínűleg még soha nem volt példa. Ugyanis előkerült egy porszívó, majd úgy fogalmazott, hogy "ebben a morzsaporszívóban alapvetően az az érdekes most, hogy ebben az itteni szöszök és apám urnájának tartalma keveredik":

És valóban, mivel a műsorvezető nemcsak a levegőbe beszélt, hamarosan előkerült az édesapja urnája is, amiből pár napja kiszórta az apja hamvait. Gyorsan kiderült azonban, hogy nem mindet, és szétszórta a hamvakat az asztalon, amit felporszívózott - szúrta ki a 444.hu.

Azt is elmesélte, hogy az urna első felnyitása sem volt problémamentes, ugyanis nem tudta a tetejét lecsavarni, így végül fúrógéppel kellett kilyukasztania, amit az adásban is bemutatott. Ezt követően pakolászni kezdett az asztalon és újabb adag szóródott ki az urna tartalmából, és megszólalt, hogy

Nem tudom eldönteni, hogy ez apám-e vagy más kosz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés