Hirdetés

Fellélegezhet a család: megtalálták a rendőrök Opitz Barbit

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, egy eltűnt emberek felkutatására és bemutatására szolgáló oldalon tűnt fel Opitz Barbara fotója.

Időközben friss hírek érkeztek az énekesnő felkutatásával kapcsolatban és kiderült, hogy előkerült. Viszont az ügy részletei továbbra is elég rejtélyesek. Opitz Barbi testvérét a Borsnak sikerült elérnie, aki úgy fogalmazott, hogy a rendőrök megtalálták az énekesnőt, többet azonban nem akart elárulni, így az eltűnéséről és a előkerüléséről sem beszélt.

A rendőrség közlése szerint december 23-án, kora délután érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy nőt a lakásán a barátja megfenyegette és arra kényszerítette, hogy vele vidékre menjen.

Opitz Barbara
Opitz Barbara

A rendőrök a bejelentéssel érintett lakcímre kimentek, ahol a nő nyitott ajtót. Az intézkedés közben a bejelentésben említett férfi is megjelent. „Tekintettel arra, hogy a férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felmerült a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van” – közölte a rendőrség, hangsúlyozva, hogy az ügyben személyi sérülés nem történt.

Opitz Barbarát a rendőrök tanúként hallgatják ki - írja a 24.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés