Hirdetés

Opitz Barbi barátja feladta, tragédiától tart az emberrablás után

Morvay Péter portré Morvay Péter

Opitz Barbi állítólagos elrablásával kapcsolatban még mindig sok a kérdőjel, többek szerint azonban megelőzhető lett volna mindez, ha az énekesnő már korábban kiadja az útját Albertnek. 

Egyik közeli barátja elmondta, többször is figyelmeztették Barbit, hogy vigyázzon szíve választottjával – írja a Bors.

Opitz Barbi édesanyja tett közzé egy bejegyzést karácsony előtt, ami szerint állítólag barátja, Albert elrabolta a lányát, nem érik el telefonon és a tartózkodási helyéről sincs információjuk. 

Opitz Barbi állítólagos elrablása körül sok a talány
Opitz Barbi állítólagos elrablása körül sok a talány

Azonnal értesítették a rendőrséget, akik pár óra alatt megtalálták a fiatal lányt, és előállították a barátját.

Az ügy körül azóta is sok a rejtély, sokan csak találgatnak, mi is történhetett azon a bizonyos napon. 

A Bors azonban elérte Barbi egyik közeli ismerősét, aki kendőzetlen őszinteséggel mondta el a véleményét a történtekről. 

„Van, akin az első percben látszik, hogy kicsoda, és Albert pont ilyen volt. Már amikor megismertük, érezhető volt, hogy uralkodni akar Barbin és igazunk is lett.”

Barbi barátja az első komolyabb balhé után beszélt a lánnyal. „Úgy tűnt, érti is, amit mondok neki, de végül csak visszament a sráchoz."

"Aztán sorra jöttek a viták és Barbi minden alkalommal megbocsájtott”

Az illető egy ponton túl már inkább magában tartotta a véleményét és nem próbálta meg lebeszélni Barbit arról, hogy tovább folytassa a kapcsolatot. 

Az Opitz család egy közeli ismerőse szerint Albert többször is erőszakosan lépett fel az énekesnővel szemben, rátörte az ajtót és ablakok is törtek.

 – Úgy tudom, hogy a család megtette a feljelentést, hiszen nem ez volt az első eset. A fiú hosszú ideje sakkban tartja őt, számtalanszor rátámadt Barbira, múltkor pedig még az ajtót is rátörte szegényre… Nem tudom meddig fajul még ez a dolog, de jó lenne, ha Barbi végre kiadná az útját ennek a fiúnak – mesélte a Borsnak a család közeli ismerőse. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés