Hirdetés

Elképesztő összeget fizettek Elton John ikonikus napszemüvegéért

Nap Híre portré Nap Híre

Több mint 20 millió dollárért (7,3 milliárd forintért) keltek el Elton John magángyűjteményének darabjai azon a New York-i árveréssorozaton, amelyet a Christie's rendezett.

A nyolc árverésen a popsztár több mint 900 relikviáját és műtárgyát adták el az előzetesen becsült ár kétszereséért - közölte pénteken az árverési ház.

A vásárlók egyebek mellett Elton John fellépőruháira is licitálhattak. Egy ezüst színű, magas talpú csizma, amelyen nevének kezdőbetűi is szerepeltek, 94 ezer dollárért (34 millió forintért) kelt el. A sztár egyik ikonikus napszemüvegéért pedig 22 680 dollárt (8,3 millió forintot) fizetett egy rajongó.

A 76 éves zenész koncertzongoráját több mint 200 ezer dollárért (73 millió forintért) vették meg, 1990-es fekete Bentley Continental kabriójáért pedig több mint 400 ezer dollárt (146 millió forintot) adott egy licitáló - adta hírül az MTI.

Elton John műtárgyai közül a graffitiművész Banksy Flower Thrower(Virágdobáló) című alkotása csaknem kétmillió dollárért (728 millió forintért) talált új gazdára.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés