Hirdetés

Elszabadult a pokol, verekedésbe fulladt a ValMar koncertje

Nap Híre portré Nap Híre

Verekedés tört ki a ValMar koncertjén, Marics Peti és Valkusz Milán azonnal leállította a bulit. Az esetről futótűzként terjednek a videók a TikTokon. 

Elszabadult a pokol a ValMar zalaegerszegi koncertjén, miután a közönség soraiban kitört a verekedés - számolt be róla a Bors. A lap szerint Peti azonnal félbe megállította a zenét, amint meglátta, hogy valami nincs rendben a közönségben. Az esetről több videó is terjed már a Tiktokon. 

"Mi van gyerekek, haló, szotyi szotyi?" - tette fel a kérdést Marics Peti, miután megállt a zene. "Kemény csávó középen szevasztok, szevasz bástya" - folytatta Marics, amire már a rendbontók is felkapták a fejüket. 

"Nyugodjatok meg, ide bulizni jöttek kisgyerekek is, meg mindenki" – mondta Marics, mire Valkusz Milán is becsatlakozott. "A lényeg, hogy szórakozni vagyunk itt gyerekek, felejtsük már el a feszkót" – mondta az énekes.

Majd Marics Peti azt is megjegyezte, hogy "döntse el mindenki gyorsan, hogy ki akar bokszolni, az menjen odébb. Aki árnyékolgatni szeretne, az ne a tömegben legyen."

Az énekesek végül megkérték a biztonsági őröket, hogy maradjanak ott még tíz percig, amíg le nem csitulnak a kedélyek, majd újra kezdték a félbehagyott zenéjük előadását.

A balhéról készült videót ide kattintva tekinthetik meg. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés