Hirdetés

Újabb dráma a ValMar koncerten: Valkusz Milán elhagyta a színpadot

Nap Híre portré Nap Híre

Rájár a rúd a ValMar énekeseire, Valkusz Milán annyira rosszul lett, hogy le kellett jönnie a színpadról.

Csütörtök este a ValMar Székesfehérváron, a FEZEN fesztiválon lépett fel, azonban néhány szám után Valkusz Milán lesétált a színpadról. Marics Peti egyedül folytatta a műsort, és elnézést kért a rajongóktól, hogy "ilyen bakisan sikerült az este." 

Az Index azt írja, a zenészek már a koncert előtt elmondták, hogy "kissé sebzetten" érkeztek a fesztiválta, majd miután Valkusz Milán elhagyta a színpadot, közölték, hogy napszúrást kapott.

Ez a nyári szezon nem megy könnyedén a ValMar-nak. Mint ismert, a ValMar a Budapest Parkban adott június végén koncertet, amikor Marics Petit baleset érte. Az énekes a színpadon ugrált, amikor egyszercsak kifordult a bokája. Marics nem tudott ráállni a sérült lábára, amiatt tolószékkel vitték le a színpadról. Később kiderült, hogy eltörte a bokáját, ezért a soron következő koncertet lemondták.

Valkusz Milánt pedig két héttel ezelőtt az EFOTT-on érte baleset, amikor elcsúszott a magasított dobon. Valkusz térde sérült meg, de szerencsére törés nélkül megúszta az esést.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés