Hirdetés

Elásták a csatabárdot, ismét szent a béke Istenes Bence és Rácz Jenő között

Nap Híre portré Nap Híre

Békét kötöttek egymással.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, Istenes Bence és Rácz Jenő között már a ringen kívül elszabadultak az indulatok: valószínűleg mindenki emlékszik a mérkőzés előtt kirobbant rasszistabotrányra, majd miután a meccset a sztárséf nyerte meg, a műsorvezető nem akart kezet fogni és gratulálni a sztárséfnek, majd ahogy szót kapott, furcsa magyarázkodásba kezdett. Azóta Istenes szinte köddé vált

A műsorvezető most viszont váralanul visszatért és az Instagram-oldalán egy új fotót tett közzé, méghozzá Rácz Jenővel. A bejegyzést már az elején egy bocsánatkéréssel kezdte. "Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit esetlegesen bármivel megbántottam az elmúlt hónapokban" - jelentette ki Bence. Majd így folytatta,

Szórakoztatni szerettem volna és minél népszerűbbé tenni ezt a sportot újra hazánkban, de olyan szinten szenvedélyemmé vált a box és bestenkelt, hogy hoztam rossz döntéseket. Most, hogy eltelt pár nap a meccs óta és tiszta fejjel, kívülről látom magam, tudom, hogy nekem is nagy felelősségem van abban, hogy idáig jutott ez a sztori és ezt őszintén sajnálom.

"Hála istennek Jenő is úgy gondolta, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk, mert ennek a felhajtásnak már semmi köze a boxhoz, pedig mindketten tiszteljük ezt a sportot. Átbeszéltük, hol csusztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva! Remélem, lesz még alkalom egy visszavágóra, ami tényleg csak a boxról szól" - emelte ki a bejegyzésben Istenes Bence.

A műsorvezető a posztot azzal zárta, hogy "legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni! Liebe, Love, Peace".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés