Hirdetés

Újabb drogbotrány: lebukott az RTL sztárja, a TEK-esek törték rá az ajtót

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, az egyik népszerű magyar énekesnő drogbotrányba keveredett másfél hete. Most pedig újabb celebről hullt le a lepel, érte a TEK-esek mentek. 

Mint azt megírtuk, nemrégiben hatalmas drogbotrány tört ki: egy hazai, népszerű énekesnőről derült ki, hogy bedrogozva akart véget vetni az életének. A fiatal énekesnőre a rendőrök találtak rá, miután a főbérlője értesítette a hatóságokat, ugyanis napok óta nem érte el a hírességet. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol az énekesnő véres karokkal, bedrogozva nyitott nekik ajtót. Az egyenruhások azonnal kórházba szállították a fiatal sztárt, majd átkutatták a lakását. 

Az internet egyből találgatni kezdett, a rajongók szerint sok jel arra utalt, hogy Tóth Andi énekes lehetett a drogbotrányba keveredett énekesnő, ám ő maga és a menedzsere is cáfolta a dolgot. Mint mondták, Andi az elmúlt napokban reggeltől estig forgatott, dolgozott és stúdiózott.

Most újabb celebről derült ki, hogy drogokat használ. A Terrorelhárítási Központ még hétfőn vonult ki egy soproni házhoz kábítószer-kereskedelem miatt. A Bors cikke szerint egy korábbi Való Világ szereplőt tartóztattak le, aki a valóságshow 9. szériájában szerepelt. 

 

Mint írták, arra a kérdésre, hogy ki pontosan a letartóztatott személy, a Győr- Moson-Sopron Megyei Rendőrkapitányság, és az Országos Rendőrfőkapitányság sajtóosztálya az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényre hivatkozva nem adtak választ.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés