Hirdetés

Rettenetes állapotban találtak rá a bedrogozott énekesnőre, már a rendőrség is nyomoz

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Borzalmas állapotban találtak rá csütörtök délután egy ismert magyar énekesnőre a lakásában. A hírek szerint a főbérlője értesítette a rendőröket, mert napok óta nem tudta elérni a sztárt. 

A fiatal előadóművészre borzalmas állapotban találtak rá az otthonában, akit rendőri kísérettel szállítottak kórházba. A szomszédok szerint a nyomozók drogkereső kutyával kutatták át a lakást, majd még órákon keresztül vizsgálták a helyszínt. 

A Blikk információi szerint az énekesnőn toxikológiai vizsgálatot végeztek el, ami kimutatta, hogy korábban kokaint fogyasztott. Az ügyben a rendőrség eljárást indított.

Egy kórházi szemtanú elmondta, egyből felismerte a sztárt, és azonnal szemet szúrt neki, hogy mindkét kezét ellátták, mivel az alkarjait kötés borította.

A hírek szerint az angyalföldi lakásban nem igazán kedvelik a fiatal tehetséget, mert elég hangos, későn jár haza, és nem is szívesen kommunikál a lakókkal. "Mindenki tudja róla a házban, hogy komoly lelki problémákkal küzd" - mondta egy lakó, aki hozzátette: a rendőröknek kóbult állapotban, sérülésekkel a karján nyotott ajtót.

Arról is szólt az informátor, hogy a történteken egyáltalán nem lepődtek meg a házban, mert szinte nyílt titok volt, hogy nem veti meg a tiltott szereket sem.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés