Hirdetés

Megszólalt Tóth Andi: "ez most nekem egy pláne borzasztó időszak"

Garai Kitti portré Garai Kitti

A TV2 bejelentette, hogy a következő adásban visszatérnek a Dancing with the Start színpadára a korábbi dobogósok, de Tóth Andi neve nem szerepelt a felsorolt sztárok között. A követőknek több sem kellett: egyből találgatni kezdtek, hogy biztos a drogbotrány miatt hagyja ki Andi a műsort. Sokan ugyanis úgy vélik, hogy Andi lehetett az a magyar énekesnő, akit nemrégiben kórházba szállítottak, miután otthonában bedrogozva, véres kezekkel találtak rá. Az énekesnőnek elege lett, most tiszta vizet öntött a pohárba. 

MEgszólalt Tóth Andi is. "Nyilvánvaló, hogy ha nem tudok elmenni, akkor egyből mindenki arra gondol, hogy „már megint mit csinált Tóth Andi”… Hát elmondom. Forgatok. Reggel 5-től estig bent vagyok a stúdióban és dolgozom" – kezdte a Borsnak az énekesnő, aki elmondta, nem kell aggódni, látják majd még táncolni.

"De félreértés ne essék. Nem azért megyek vissza, hogy másoknak megmutassam, mi van velem. Csakis magam miatt. Imádom ezt a műsort, a zenét, a táncot. Egyedül ezek motiválnak, a gyűlölködés nem, azt úgyis kapom, bármit is csináljak" - tette hozzá az énekesnő. 

Tóth Andi úgy véli, ma ő a legmegosztóbb ebben az országban, ám azt nem tudja, mivel érdemelte ezt ki. Hozzátette azt is, hogy szerinte nonszensz, hogy sokan azt gondolják, hogy azért nem megy ezen a hétvégén visssza a Dancingre, mert a rendőrségen ül. 

"Azzal indokolják, hogy nem posztolok semmit az Instára. Hát dolgozom… legközelebb tegyem ki a munkabeosztásomat is? Nevetségesnek tartom ezt a hozzáállást" – mondta nevetve Andi.

Nem szokott foglalkoztatni, ki mit gondol, ír, mond rólam, de nyilván vannak pillanatok, amikor mégis szíven tudja ütni az embert egy-két vélemény. Senki sem örül annak, ha rosszat mondanak róla, de úgy érzem, hogy ez most nekem egy pláne borzasztó időszak ebből a szempontból. Mióta összehoztak ezzel a botránnyal, én vagyok a közellenség. Ha elmegyek énekelni azért, ha táncolni azért, ha nem teszem ezeket, akkor meg azért 

- fogalmazott az énekesnő, hozzátéve, hogy a magyar embernek egyedül a botrány kell. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés