Hirdetés

Drámai részletek derültek ki Katalin betegségéről: így mondta el a hírt a gyerekeinek

Nap Híre portré Nap Híre

Katalin hercegnének élete egyik legnehezebb feladata lehetett az, hogy elmondja három kisgyermekének: halálos betegséggel diagnosztizálták. 

Ahogy arról a Naphire.hu is folyamatosan beszámolt, Katalin hercegné péntek este egy videóüzenetben jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Elmondta, hogy január elején esett át egy tervezett hasi műtéten és bár először azt gondolták, hogy nem rákos elváltozást találtak nála, a későbbi vizsgálatok mégis ezt támasztották alá. Február elején III. Károly király bejelentette, hogy rákot diagnosztizáltak nála.

Katalin hercegnének rettenetesen nehéz dolga volt azzal kapcsolatban, hogy hogyan mondja el a szörnyű hírt a három közös gyermeküknek – írja a Femcafe. Az édesanya megpróbálta megteremteni a lehető lenyugodtabb körülményeket, hogy a hír a legkevésbé viselje meg a gyermekeiket. 

„Megnyugtattam őket, hogy jól vagyok, és minden nap egyre erősebb vagyok azáltal, hogy azokra a dolgokra koncentrálok, amelyek segítenek meggyógyulni az elmémben, a testemben és a lelkemben. Vilmos közelsége vigaszt és a megnyugvást jelent. Csakúgy, mint az a szeretet, támogatás és kedvesség, amelyet oly sokan tanúsítottatok irányomba. Mindkettőnknek nagyon sokat jelent”

– mesélte Katalin. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés