Hirdetés

L. L. Junior legújabb interjúja ismét elszabadította a poklot a Fekete Vonat tagjai között

Nap Híre portré Nap Híre

Már másfél éve annak, hogy a Fekete Vonatnak örökre vége, a tagok azonban még mindig fújnak egymásra. L. L. Junior egy friss interjúja miatt Beat nagyon kiakadt, üzent is az énekesnek. 

L.L. Junior a napokban vendégeskedett Lékai-Kiss Ramóna, a Titkok Ramónával című műsorában, ahol többek között a Fekete Vonat együttesről is őszintén beszélt. A zenész ahogy eddig sem, most sem csinált titkot abból, hogy a népszerű zenekaruk nagy visszatérő koncertje gazdaságilag csúfos bukás lett, és arról is őszintén vallott, hogy a buli után olyan szinten megromlott közte, Beat és Mohamed Fatima között a viszony, hogy azóta sem állnak szóba egymással. Junior viszont nem érzi hibásnak magát a történtek miatt, és fájdalmas számára, hogy a többiek elcsesztek egy kultuszt – írja a Ripost. L. L. Junior szerint egy percig sem a pénzen vitatkoztak. 

"Nem szeretnék mindig erről beszélni, mert olyan, mintha meg kellene védenem magamat, pedig nincs miért. Mi nem összevesztünk, ők vesztek össze a helyzettel. Nem fogták fel, hogy nem volt hibás. Ugyanolyan szerződésünk volt. Én velem nem volt bajuk, mégis rám lett kivetítve. (...) Nem haragszom rájuk, fáj, hogy elcsesztek olyan méltatlanul egy olyan méltatlanul egy kultuszt, amit mindenki szeretett" – fogalmazott az énekes, ám ez nagyon nem tetszett Beat-nek. 

„A Fekete Vonat koncert után 1 dologban változott a közönség és az ország véleménye markánsan... és az pedig te vagy Junior! Te köpted szemen a mítoszt és a zenénket kedvelőket. Pénzt nyertél azon, hogy mindenkit átvertél de a néped szemében becsületed már sosem lesz!!! Te vagy az élő példa arra, hogy valaki "elfelejtette honnan indult" A baj nem az, hogy túl okosnak hiszed magad... hanem az, hogy mindenki mást túl hülyének!! Hát... lehet az a fránya benned 50% ban csordogáló hideg honfoglaló vér nem alkotott jó kemisztrit a forró vérrel...ki tudja?! ISTEN biztosan tudja...shame on you, Judas! (fordítás: szégyen rá Júdás! - a szerk.) Kérem azokat, akik egyetértenek azzal amit írtam, hogy osszák meg ezt, hogy lemossuk azt a foltot arról a járgányról ami 97-ben elhozta a megváltást a roma emberek hazai megítélésében! Köszönjük: Mohamed Fatima és Beat.” – érkezett a dühös válasz. A lap kereste Juniort is a fejleményekkel, ő azonban mr nem kívánt megszólalni az ügyben. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés