Hirdetés

Botrány a népszerű magyar fesztiválon; elutazott nyaralni az énekes, mert elfelejtette, hogy fellépése van

Nap Híre portré Nap Híre

Vasárnap rendezik meg a Strudlifesztivált Csanáloson, azonban az utolsó pillanatban az esemény programját át kellett szervezniük, mert Hevesi Tamás, a fesztivál fő fellépője megfeledkezett róla, hogy a hét végén koncertje lesz.

A hét végén rendezik meg Csanáloson, a román határ túloldalán fekvő faluban a környék egyik legnépszerűbb eseményét, a Strudlifesztivált, a jellegzetes sváb étel, a strudli ünnepét. A szervezők már jó előre, még februárjában megkötötték a szerződést a sztárfellépővel, Hevesi Tamással annak ügynökségén keresztül. A várva várt magyar művész azonban megfeledkezett minderről, és elment nyaralni – írja a Blikk

Hevesi Tamás szerdán tudatta a Csanálosi Polgármesteri Hivatal és Helyi Tanács szervezőbrigádjával, hogy azért nem tud koncertet adni most vasárnap, mert elfelejtette, hogy fellépése van, elment nyaralni. A helyi alpolgármester tájékoztatása szerint viszont sikerült az utolsó pillanatban más fellépőt szerezni: Hevesi Tamás helyett ugyanis Sipos F. Tamás fog koncertet adni.

„A 20 órától tervezett Hevesi Tamás-koncert sajnálatos módon elmarad. A művész úr a februárban megkötött szerződés és fellépési díjának előreutalása ellenére a hét közepén, szerdán tudatta velünk, hogy megfeledkezett a csanálosi Strudlifesztiválon való fellépéséről, és elutazott nyaralni. Komoly fejtörést okozott ez számunkra. Azonban nem engedtük, hogy kedvünket szegje ez a fajta negatív hozzáállás és tapasztalat. Hevesi Tamás helyett egy másik közismert fellépő fog színpadra állni este 8 órától, a közismert magyarországi pop-rock énekes, Sipos F. Tamás koncertjére kerül sor” – nyilatkozta Vinkler Rolland alpolgármester. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés