Hirdetés

Döntött a TV2, és ez nagyon rossz hír Liptai Claudiának

 portré

A Megasztár új évada előtt fel kell kötnie a gatyáját a TV2-nek, hiszen Majka, aki karácsony előtt jelentette be az átigazolását az RTL-hez, ahol egyenesen az X-faktorba fog megérkezni ősztől. 

A Megasztár új évada előtt a TV2 komoly átalakításról döntött. A műsort nem Liptai Claudia, hanem Ördög Nóra fogja vezetni - írja az NLC

Claudiát ismét a TV2 műsorában láthatjuk majd újra, derül ki a Story Magazin legújabb számában. A pletykák szerint Liptai a Sztárban Sztár All Starsban a zsűriben foglal majd helyet, míg a Megasztárban Ördög Nóra kiütötte őt a nyeregből, mert Tilla oldalán ő vezeti majd a 12 év után újra jelentkező tehetségkutatót. Sok rajongó már most hiányolja a korábbi műsorvezetőt.

„Claudia nevével és személyével már összeforrt a Megasztár! Nem értem, mi szükség van a cserére. Én jobban pártoltam volna az eredeti műsorvezetőket. Tillával amúgy is verhetetlen párost alkotnak Nórival viszont sokkal vontatottabb lesz az egész” – írta például az egyik kommentelő egy internetes fórumon. Azonban akad olyan is, aki kicsit más oldalról közelítette meg a helyzetet, és Ördög Nórával kapcsolatban volt pár elismerő szava: „Meg kell hagyni, jól kiütötte a nyeregből a kolléganőjét”.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés