Hirdetés

Szenzációs átigazolás: Majka 16 év után visszatér az RTL-re

Nap Híre portré Nap Híre

Majka 16 év után otthagyja a TV2-t és az RTL-hez igazol.

"16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem , és most az RTLnél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik , és én is jól èrezzem magam"

- ezekkel a szavakkal jelentette be Majka, hogy az RTL-hez igazol. Mint írja, 21 évvel  ezelőtt innen indult el a Való Világból a való világba, és még az is lehet, hogy innen megy nyugdíjba.

"Minden volt kollégámnak köszönöm az elmúlt időszakot, sok nagy sikert, és boldog karácsonyt kívánok" - tette hozzá. 

Majoros Péter, vagy ismertebb nevén Majka még 2002-ben tűnt fel az RTL Klub Való Világ című műsorában. Ezután műsorvezetőként, színészként és rapperként folytatta pályafutását. A 44 éves zenész a valóságshow-ban találkozott először Dopemannel, és a show után közös lemezt is készítettek, azonban 2004-ben már Dopeman nélkül adott ki albumot. Az igazi siker 2012-ben jött, amikor a Belehalok című stúdióalbumot kiadta BLR és Curtis közreműködésével.  A Belehalok 2012. márciusában került fel a YouTube-ra és az év végére a legnézettebb magyar zenei videóklip lett több mint 24 milliós nézettséggel.

Ezt követően Majka Curtissel dolgozott együtt, ám ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, a két rapper már külön utakon folytatja a karrierjét. Először 2018-ban "szakítottak", amikor kiderült, hogy Curtis drogproblémákkal küzd. A bejelentés azonban hatalmas botrányt robbantott, ugyanis Majka a SZIN-fellépése alatt jelentette be, hogy Curtis drogproblémái miatt nem megy tovább a közös munka. 

A két rappernek még abban az évben sikerült megbeszélniük a problémákait és ismét együtt álltak színpadra, azonban 2022-ben végleg véget ért a közös karrierjük

Majka tévés karrierje

Hivatkozás másolása

Majkát a Való Világ után először a Cool TV-n láthatták a nézők 2004-ben. 2006 októberében csatlakozott a Danubius Csili stábjához, ahonnan 2007-ben távozott. 2007-től 2008 végéig a Viasat 3 műsorvezetője volt, a TV2-nél pedig 2010 óta dolgozott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés