Hirdetés

Dolly megtörte a csendet: szerinte rágalomhadjárat indult ellene, jogi lépéseket tesz

Garai Kitti portré Garai Kitti

Nem csillapodik a botrány Dolly körül. Mint azt a naphire.hu is megírta, nemrég kiderült, hogy borzasztó körülmények között tartottak kutyákat egy gyöngyösi háznál, amelyek Dolly menedzsérehez, P. Ritához tartoztak. Az állatmentőket is sokkolt a látvány, van amelyik négylábún nyílt sebek voltak, de találtak daganatos állatokat is. 

Beszámoltunk arról is, hogy Dolly azt állította, semmit sem tudott az egészről, aztán később kiderült, hogy a Felidae Hungary állatvédő egyesület már tavaly kizárta az énekesnőt, de még a gyöngyösi szomszédok is azt állítják, hogy az énekesnő biztosan tudott a brutális állapotokról. Az ügyben állatkínzás miatt indult eljárás.

Az elmúlt időszakban Dolly eltűnt a nyilvánosság elől, de most megtörte a csendet és továbbra is azt állítja: semmit sem tudott arról, hogy milyen körülmények uralkodtak a telepen. Az énekesnő úgy érzi, bemocskolták a nevét, és kijelentette, hogy a volt menedzsere hazudik. 

"Felhívott engem a Rita, majd parancsoló üzemmódban azt mondta, most azonnal beülsz a kocsiba, lejössz ide, és azonnal elviszel innen néhány kutyát mert itt vannak mindenféle szervezetek és elviszik az összes kutyámat" - kezdte Dolly a Borsnak. Állítása szerint ő maga is ledöbbent. "Mert még mindig az volt bennem hogy segítenem kell Ritának, hogy ne vigyék el a kutyáit. Fogalmam nem volt arról, milyen látványban lesz részem" - tette hozzá. 

Dolly azt állítja, fogalma sem volt arról, hogy Ritka ilyen rossz körülmények között tartja a kutyákat. Azt a vádat pedig végképp tagadja, hogy szaporítani vitt volna oda állatokat. Ritát, aki 15 éven keresztül volt az énekesnő menedzsere, 27 millió forintra bírságolták állatkínzás miatt. A volt menedzser közigazgatási perre készül, továbbá Dollyt is feljelentette, ugyanis szerinte az énekesnő kényszerítette erre a borzalmas tettre.

Nem vagyok semmiért hibás, én tiszta vagyok. Azt gondolom, az igazság azért igazság, s ki fog derülni. Mert mindig kiderül. És remélem, hogy az is kiderül, hogy mi volt ez az egész indíttatás amiért ez az egész botrányos rágalomhadjárat én felém elindult. Sejtem, hogy körülbelül mi lehet az ő indíttatása, de jelen pillanatban erről még nem kívánok nyilatkozni

- fogalmazott Dolly.

Az énekesnő azt is kijelentette, hogy minden jogi lépést megtesz a megrágalmazása miatt.

Ezzel szemben a menedzser azt állítja, Dolly mindent tudott, sőt, rendszeresen látta is a borzasztó állapotban lévő állatokat. Egy hajdani kollégájuk pedig egyenesen úgy fogalmazott, a telep az énekesnő nélkül nem működhetett volna. Sőt, azt mondja, Dolly anyagi haszon érdekében, szaporítás céljával vitt hozzá kutyákat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés