Hirdetés

Fordulat az állatkínzással vádolt Dolly ügyében: kizárták az egyesületből

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Az énekesnő korábban azt állította, hogy a gyöngyösi háznál borzasztó körülmények között élő kutyákhoz semmi köze nem volt, ám most kiderült, hogy a több sztárt is tagjai között tudó állatvédő egyesület már tavaly kizárta őt. 

Alig pár nappal azután, hogy kiderült, életműkoncertje után visszavonul a magyarok egyik nagy kedvence, Dolly, szörnyű hírek láttak napvilágot: kiderült, hogy rettenetes körülmények között tartott kutyákra bukkantak egy gyöngyösi háznál, amelyek az énekesnő menedzseréhez tartoztak. Az állatmentők olyan kutyákat is találtak, amelyeken nyílt sebek vagy daganatok is voltak.

Dolly https://naphire.hu/cikk/dolly-koncert-budapest-park-kavaras azt állítja, semmit sem tudott a neve alatt futtatott gyöngyösi kennelről, de mint kiderült, a több sztárt is tagjai között tudó állatvédő egyesület, a Felidae Hungary valamiért már tavaly kizárta az énekesnőt - írja az Origo

"Egyesületünk, a Felidae Hungary Dolly (polgári nevén Penczi Mária Ilona) egyesületi tagságát 2022. november 2-án törölte. Egyesületünk, a sztártagozatunkat is beleértve, a nevezett és környezete állattartási ügyeitől minden tekintetben elhatárolódik. Nyilatkozni az üggyel kapcsolatban nem kívánunk, a hatóságoknak rendelkezésre állunk"

– írta közleményben a szervezet elnöke, André Pfeiffenberger.

A jelenleg is zajló rendőrségi nyomozás miatt az egyesület nem adott ki több információt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés