Hirdetés

Mi történt a TV2 sztárjával? OKJ-s vizsgával dolgozik milliók kedvence

Nap Híre portré Nap Híre

Száraz Dénes, egykor Magyarország egyik legismertebb sorozatszínésze most úszómesterként dolgozik a Dagály Fürdőben, miután az elmúlt időszakban kevés színészi feladatot kapott.

Noha korábban számos sorozatban, reklámban és filmben szerepelt, az utóbbi években jelentősen csökkentek a munkalehetőségei, így a családja megélhetése érdekében új munkát kellett találnia. Egy barátja segítségével került a fürdőbe, ahol OKJ-s vizsgát tett, hogy úszómesterként helyezkedhessen el.

Jóban-rosszban, Mintaapák

Hivatkozás másolása

Jóban-rosszban és a TV2 másik sorozata, a Mintaapák egykori sztárja nem adta fel színészi karrierjét, de jelenleg nem lát esélyt arra, hogy hamarosan több feladatot kapjon a színházakban vagy a forgatásokon. A nyári hónapokban mindössze havi három előadása volt, és legközelebb 2025 februárjában kezdi újra a próbákat a Veres1 Színháznál. Addig is úszómesterként dolgozik, havi 21 napot reggel 6 órától kezdve, próbálva a helyzetből a legtöbbet kihozni – mondta a Blikknek.

Az úszómesteri munka számos előnnyel jár számára, például egész nap a szabadban lehet, ami a sportolói életmódjához is jól illeszkedik, mivel triatlonozik, és így ingyen úszhat – mondta. Emellett a munkatársai is kedvesek és segítőkészek, ami megkönnyíti számára a munkavégzést. Bár ez nem az álommunkája, elégedett azzal, hogy sikerült alkalmazkodnia a megváltozott körülményekhez.

Ismerős, de honnan?

Hivatkozás másolása

Dénest gyakran felismerik a fürdő vendégei, bár sokan nem tudják pontosan, honnan ismerős nekik. A színész szívesen beszélget a vendégekkel a korábbi szerepeiről, és élvezi, amikor kedvesen megköszönik neki az „önkéntes” munkáját, még ha valójában ez a jelenlegi főállása.

Bár most úszómesterként dolgozik, Dénes reméli, hogy ez az időszak csak átmeneti lesz, és hamarosan újra teljes idejében színészként dolgozhat. Addig is elismeri, hogy fontos volt számára, hogy saját kezébe vegye az irányítást és találjon egy biztos megélhetési forrást a családja számára.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés