Hirdetés

"A szívem szakad meg" - valami véget ért, Mikes Anna szomorú bejelentést tett

Nap Híre portré Nap Híre

Mikes Anna a közösségi oldalán jelentette be, hogy idén már nem fog szerepelni a Dancing with the Stars című műsorban.

Mint azt a naphire.hu is megírta, a TV2 a napokban bejelentette, kik lesznek a Dancing with the Stars ötödik évadának versenyzői. A rajongóknak feltűnhetett, hogy Mikes Anna neve nem szerepelt a mezőnyben. A profi táncosnő most maga közölte a közösségi oldalán, hogy már nem vállalta a szereplést. 

Idén sajnos már nem fogok szerepelni a Dancing With The Stars műsorában. Bár a felkérést a TV2-től megkaptam, hosszas mérleges után úgy döntöttem, hogy nem vállalom a szereplést.

- kezdte a bejegyzést Mikes Anna, majd azt is kifejtette, hogy mi áll a döntésének hátterében, szúrta ki a Blikk

Őszintén bevallom, hogy a szívem szakad meg, hiszen az elmúlt négy évad nagyon sok élményt, érzést és a közönség szeretetét jelentette nekem. Minden porcikámmal imádtam, magaménak éreztem ezt a műsort. A kollégáim a barátaim lettek ès azon túl, hogy tavaly a trófeát is hazavihettük Gáborral, megtaláltuk egymásban a szerelmet is. Persze, nehéz elengedni azt, amiben sikeresek vagyunk és szeretjük is. Ez pont olyan, mint az élsport. De hiszem azt, hogy a csúcson kell abbahagyni. Annyi érdekes és szép dolog van az életben, amivel érdemes foglalkozni, amire érdemes időt, energiát szánni

- magyarázta a táncosnő, aki azt is hozzátette, hogy csak azokra a felkérésekre mond igent, amit szívből tud csinálni, és idén ez most nem menne a Dancing with the Stars műsorában, mert úgy érzi, hogy a szereplése nem a táncról, hanem a bulvárról szólna. "Ebből pedig én szeretnék kimaradni" - jelentette ki. 

Mikes Anna egyébként sok sikert kívánt az idei mezőnynek és hangsúlyozta, hogy számára családja nyugalma a legfontosabb.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés