Hirdetés

Dolly tudott a borzalmas állatkínzásról?

Garai Kitti portré Garai Kitti

Dollyval kapcsolatban nemrégiben szörnyű hírek láttak napvilágot: kiderült, hogy borzasztó körülmények között tartottak kutyákat egy gyöngyösi háznál, amelyek az énekesnő menedzseréhez tartoztak. Az állatmentőket is sokkolt a látvány, van amelyik négylábún nyílt sebek voltak, de találtak daganatos állatokat is. Beszámoltunk arról is, hogy Dolly azt állította, semmit sem tudott az egészről, aztán később kiderült, hogy a Felidae Hungary állatvédő egyesület már tavaly kizárta az énekesnőt

Az állatkínzási botrány után a telepet felszámolták, a Hungária és a Dolly Roll énekesnője pedig eltűnt a nyilvánosság elől, sőt, még az aktuális fellépéseit is törölték. Az énekesnő budapesti szomszédai nagyon sajnálják, hogy ilyen helyzetbe keverték Dollyt: állításuk szerint szinte egész biztos, hogy Dolly nem tudott a borzalmas körülményekről. "Miért nem hagyják már békén szerencsétlen művésznőt? Olyan jól bánik az állataival, mint más az embertársaival sem" - mondta egy neve elhallgatását kérő szomszéd.

Gyöngyösön azonban úgy vélik, az énekesnő tudott a brutális állatkínzásról. Korábban a Blikk stábja a menedzser édesanyjánál is járt Gyöngyösön, miután napvilágot látott, hogy egy lakótelepi ingatlan negyedik emeletén is több állatot tartottak. A lakók arról számoltak be, hogy az énekesnő többször is járt ott. "Elképzelhetetlen, hogy Dolly ne tudott volna erről az egészről, hiszen többször járt itt, a lakásnál. Az egyik ilyen alkalommal kérdőre is vontuk, hogy mit képzel" - mondta Deme Gáborné, aki szerint elviselhetetlen dögszag terjedt a szaporítótelep közelében.

Az énekesnő most mélyen hallgat és eltűnt a nyilvánosság elől, azonban korábban egy közleményben reagált a vádakra, leszögezve, hogy amint az állatokkal való áldatlan bánásmódról tudomást szerzett, megszakított minden kapcsolatot a menedzserével. "Meghurcolták nevemet és becsületemet" - fogalmazott Dolly. 

A lap felkeresre az ügyben a rendőrséget is, akik szűkszavú választ küldtek arról, hogy hogy áll a nyomozés: "Az ügy kapcsán a Gyöngyösi Rendőrkapitányság állatkínzás gyanúja miatt folytat eljárást. A folyamatban lévő nyomozás sikeres befejezése érdekében jelenleg nem adhatunk bővebb tájékoztatást” – állt a válaszukban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés