Hirdetés

Egyre durvul a botrány: Dolly egykori menedzsere kijelentette, hogy nem fogja be a száját

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, nemrég kiderült, hogy borzasztó körülmények között tartottak kutyákat egy gyöngyösi háznál, amelyek Dolly menedzsérehez, P. Ritához tartoztak. Az állatmentőket is sokkolt a látvány, van amelyik négylábún nyílt sebek voltak, de találtak daganatos állatokat is. Beszámoltunk arról is, hogy Dolly azt állította, semmit sem tudott az egészről, aztán később kiderült, hogy a Felidae Hungary állatvédő egyesület már tavaly kizárta az énekesnőt, de még a gyöngyösi szomszédok is azt állítják, hogy az énekesnő biztosan tudott a brutális állapotokról. Az ügyben állatkínzás miatt indult eljárás.

Mint ismert, az énekesnő és az egykori menedzsere egymásra mutogatnak a gyöngyösi állatkínzás ügyében. A menedzser pedig fel is jelentette Dolly-t. Pedig korábban nagyon közel álltak egymáshoz, a Story magazin szerint össze is akartak költözni - szúrta ki az nlc.hu. Állítólag Dolly és P. Rita kapcsolata egy évvel ezelőtt romlott meg, már jóval az állatkínzási botrány kirobbanása előtt. 

Dolly mindig azt mondta, hogy én és a szüleim vagyunk a családja, és így is viselkedett. Nálunk töltötte az ünnepeket, édesanyám és én is sokszor főztünk neki, (…) napi több órát telefonáltunk. (…) Olyan volt, mint ha az anyám lett volna

- mesélte Rita, aki rajongóból barát lett, majd később az énekesnő menedzsere, majd az örököse. Elmondása szerint nagy terveik voltak együtt: össze akartak költözni egy házban, ahol együtt élhettek volna, és a kutyáknak is megfelelő körülményei lettek volna a birtokon.

“Tavaly végre úgy tűnt, el tudunk költözni a kutyákkal. Dolly le is foglalózott egy házat magunknak, de végül meggondolta magát. (…) Ekkor romlott meg a kapcsolatunk igazán. Nem érdekelte, mi lesz az állatokkal, velem” – árulta el P. Rita, aki azt állítja, menedzserként ingyen dolgozott Dolly-nak, az énekesnő pedig csak akkor adott neki pénzt a cég költségeire, ha úgy tartotta kedve. 

A köztük lévő egykori bizalmi viszony már a múlté, Dolly ugyanis hetekkel ezelőtt minden kapcsolatot megszakított Ritával, és ő sem kíváncsi az énekesnőre: “Várom, hogy mennyire perel, mert nem fogtam be a szám“.

Az exmenedzser azt is hozzátette, hogy biztos abban, hogy már nem ő az énekesnő örököse, ugyanis szerinte a botrán első napjaiban Dolly átíratta a végrendeletét. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés