Hirdetés

"Ha ez tényleg igaz, akkor szavakat nem találok az egészre" - Borzasztóan kiakasztotta a hírességeket Dolly

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Szörnyű ügy került nemrég nyilvánosságra, amelyhez vélhetően az énekesnőnek is köze lehetett. A sztárokat megrázta a hír.

Korábban a Naphire.hu is beszámolt róla, hogy rettenetes körülmények között tartott kutyákra bukkantak egy gyöngyösi háznál, amelyek az énekesnő menedzseréhez tartoztak.

Alig pár nappal azután, hogy kiderült, életműkoncertje után visszavonul Dolly, szörnyű hírek láttak napvilágot: kiderült, hogy rettenetes körülmények között tartott kutyákra bukkantak egy gyöngyösi háznál, amelyek az énekesnő menedzseréhez tartoztak. Az állatmentők olyan kutyákat is találtak, amelyeken nyílt sebek vagy daganatok is voltak.

Dolly azt állította, semmit sem tudott erről, de mint kiderült, a több sztárt is tagjai között tudó állatvédő egyesület, a Felidae Hungary valamiért már tavaly kizárta az énekesnőt. 

Most a Story Magazin hírességek véleményét kérdezte az ügyben. Zalatnay Cini, aki egyébként az említett állatvédő egyesület művészeti vezetője, azt mondta, csalódott a kolléganőjében, és nem hiszi el, hogy Dolly nem tudott semmiről.

Keresztes Ildikó köztudottan elhivatott az állatvédelem ügyében, ezért különösen fájdalmasak számára a történtek. 

"Ha ez tényleg igaz, akkor szavakat nem találok az egészre. Azt gondolom, nekünk, művészembereknek, ismert embereknek példát kéne mutatnunk másoknak. Olyan ügyek mellé állni, amiben segíteni tudunk. De ha ezt nem is teszi meg mindenki, akkor is az a minimum, hogy nem ártunk senkinek! Ami történt, minősíthetetlen és felháborító"

– szögezte le az énekesnő.

Judy és Zoltán Erika is felháborodtak az ügyön, egyikük sem gondolta volna, hogy mindez megtörténhet. Szikora Róbert azonban – a többiektől eltérően – Dollynak hisz.

"Engem sohasem érdekelt Dolly magánélete. Nem szoktunk telefonálgatni, találkozgatni, köztünk ez munkakapcsolat volt mindig is. Most sem találkoztunk már egy hónapja. De persze, hozzám is eljutott a szörnyű történet. Azonban az ártatlanság vélelme őt is megilleti, és amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője, hogy ő valóban tudott a szóban forgó ügyről, addig én elsősorban neki hiszek"

– mondta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés