Hirdetés

Curtisnek Majkánál is sokkal keményebb ellensége támadt: „Kezedet-lábadat eltöröm!”

Nap Híre portré Nap Híre

Sűrű napjai vannak a rappernek, aki előbb Majkával szólalkozott össze, majd történt valami ennél is rosszabb vele.

Curtis körül felgyorsultak az események az utóbbi napokban. Mi is írtunk róla, hogy a rapper megemlékezett arról, hogy egy éve váltak szét útjaik Majkával, amire Majka egy eléggé ingerült, káromkodásokkal fűszerezett poszttal válaszolt. 

Most Majkánál is elszántabb ellenséggel kell megküzdenie az újpesti rappernek, valami ugyanis betört hozzá. 

„Nagyon sajnálom, hogy nem kaptunk rajta mikor be akartál törni hozzánk, mert akkor már rövidre lenne zárva az ügy” – írja Instagram-oldalán a rapper. 

Nem vitték el a szivargyűjteményt
Nem vitték el a szivargyűjteményt

A Blikk beszámolója szerint úgy tűnik, valaki be akart törni Curtisék új otthonába, de legalábbis az ablakot szétszedte. A zenész szerint valami megzavarhatta a besurranót és ezért nem jutott beljebb.

Curits kedvese éppen külföldön nyaral, a zenész pedig koncertet adott tegnap este. Ezeket az információkat a betörő könnyedén összeszedhette a közösségi médiából, lehet hogy éppen ez bátorította fel tettére, hiszen tudta, a házat üresen fogja találni.

Curtis a betörés történetének megosztásával együtt fontos információkat is megosztott, hogy elrettentse a betörőt, vagy azokat, akik hasonló lépésre adnák a fejüket: „Soha nem tartok itthon se pénzt se ékszert, szóval felesleges idejönni! Kimondottan gyűlölöm a rendőrségi eljárásokat, tehát ha elkaplak vagy megtudom ki voltál... kezedet-lábadat eltöröm. Szóval csak reménykedhetsz abban, hogy a rendőrség kap el!” – zárta sorait a rapper.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés