Hirdetés

Majka ledobta az atomot: Curtis szerinte hazudik, visszaesett és nem távozott, hanem kirúgták a zenekarból

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Nem csitulnak az ellentétek a két rapper között, Majka szerint ugyanis Curtis hazudozik, és hatalmas butaságot csinált, amiből jól jött ki.

Úgy tűnik, messze még a vége a Majka-Curtis háborúnak: a két rapper tavaly júliusban közös koncertet adott volna Villányban, azonban Curtis végül nem jelent meg a fellépésen. Ezután bejelentették, hogy ismét külön utakon folytatják a karrierjüket. Most azonban Curtis félreérthetetlen posztot tett közzé, amelyben azt tanácsolta követőinek, hogy senkinek se engedjék meg, hogy kihasználják őket. 

"Egy éve léptem meg életem/karrierem legkomolyabb döntését. Az emberek 99% temetett és kígyót-békát kiáltott rám. Azóta az egyik alapembere lettem az RTL Klubnak. A saját zenekarommal, a CURTIS LIVE-val minden helyszínt megtöltünk. Szakmailag, erkölcsileg es anyagilag is meg vagyok becsülve mindig mindenhol"

Majka szintén közösségi oldalán reagált egy igen hosszú poszttal. Szerinte Curtis folyamatosan hazudozik arról, miért ért véget kettejük kapcsolata, de ő végig hallgatott - most azonban megszólalt.

"Egy évvel ezelőtt saját magad ismerted el egy posztban, hogy megint beleestél ugyanabba a gödörbe mint előtte. Aztán 15 perc múlva külső tanácsra gyorsan javítottad a posztot, de sokan látták az eredetit is"

- fogalmaz Majka, aki szerint a rapper tudatos karrierépítésnek állítja be az egy évvel ezelőtti eseményeket, pedig "élete legnagyobb f***ságát követte el, amiből aztán jól jött ki, mint azóta mindenből".

"Ami viszont talán a legfájóbb nekem, hogy a közös barátaink, és azok az emberek akikkel mindketten kapcsolatban álltunk és állunk, vagy azok akik belülről nézték végig mi történt köztünk, csöndben hallgatnak, és senkinek nem jut eszébe felhívni a figyelmed arra , hogy legalább a tüzet ne csináld ilyen posztokkal. Ehhez azért kell hogy legyen az ember arcán bőr"

- írja Majka.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés