Hirdetés

Kitört a háború Curtis és Osváth Zsolt között: ki hazudik?

Nap Híre portré Nap Híre

Osváth Zsolt azt állítja, Curtis hazudik, a rapper szerint azonban Zsolt nem mond igazat. Folytatódik a botrány.

Mint azt a naphire.hu is megírta, Pottyondi Edina ma reggel bejelentette, hogy kik azok a hazai hírességek, akik a kegyelmi ügy miatt szervezett, péntek esti tüntetés mellé álltak. A listán szerepelt Curtis neve is, aki azonban az Instagram-oldalán cáfolta mindezt, és azt állítja, hogy nem adta a nevét semmilyen szerveződő megmozduláshoz vagy tüntetéshez.

Ebből aztán óriási balhé lett, Osváth Zsolt az Instagram-történetében üzent Curtisnek, aki állítólag azóta már letiltotta minden platformjáról az influenszert. A tartalomkészítő azt állította, Curtis hazudik, ugyanis ő minden részletet elküldött neki a pénteki tüntetéssel kapcsolatban, így azt is, hogy pártpolitikától mentes és a gyerekek mellett szól, Curtis pedig beleegyezett és a nevét adta az eseményhez.

Nyilván egy barátság itt megszakadt, és nyilván a politika újabb éket vert egy barátság közé, amit elképesztően sajnálok, de nem fogom hagyni hogy bárki is besározza a nevemet, ugyanis engem hazudtol meg Curtis. Curtis hazudik, ez szemenszedett hazugság. Mellénk állt. 

- fogalmazott Osváth.

Curtis most ismét a közösségi oldalán jelentkezett be, és azt állítja: Osváth Zsolt az, aki hazudik. 

Ne hazudj, Zsolti! Amúgy minden rendben van veled? Mert a legutóbbi videóid alapján szerintem valami nem okés. Semmi ilyenről nem volt szó, nem mondasz igazat, azaz hazudsz! Teljesen kiforgatod, amit mondtam, amiről beszéltünk. A gyerekek szerepe, élete a legfontosabb dolog a világon, és aki ezt politikai célokra használja, az pont, hogy te vagy! Aki egy kicsit is lát a pályán, pontosan tudja, hogy miről szól ez az egész. Fejezd be a sárdobálást és az energiáidat az életedben először valódi célok elérése, emberek életének jobbá tételére fordítsd

- üzente Curtis egykori barátjának. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés