Hirdetés

Osváth Zsolt nagyon-nagyon kiakadt: "Curtis hazudik"

Nap Híre portré Nap Híre

Egyre dagad az újabb botrány: Pottyondi Edina ma reggel bejelentette, hogy kik azok a hazai hírességek, akik a kegyelmi ügy miatt szervezett, péntek esti tüntetés mellé álltak. A listán szerepelt Curtis neve is, aki azonban az Instagram-oldalán cáfolta mindezt, és azt állítja, hogy nem adta a nevét semmilyen szerveződő megmozduláshoz vagy tüntetéshez. Osváth Zsolt most az Instagram-történetében reagált a történtekre, s bár megpróbálta a rapperrel is tisztázni a helyzetet, az letiltotta minden közösségi platformról őt.

Egy olyan dologgal szembesültem reggel, amire azt gondolom, hogy nincsen bocsánat. Nincsen bocsánat emberként, és nincsen bocsánat barátként, ugyanis Curtis engem a barátjának hívott. Curtis ott volt az esküvői vendégeim listáján, Curtis ott volt a születésnapomon. Curtissel remek kapcsolatot ápoltunk, és sajnos nem részemről, hanem részéről, de úgy látszik, hogy a politika ezt a továbbiakban megakadályozza

- kezdte az influenszer, aki beszámolt arról is, hogy ő minden részletet elküldött a pénteki tüntetés szervezésével kapcsolatban a rappernek, így azt is, hogy ez pártpolitikától mentes és a gyerekek mellett szól. Elmondása szerint még telefonon is beszéltek róla, és Curtis beleegyezett, aláírta, hogy a nevét adja hozzá. "Azt mondta, csináljuk barátom, ez nem kérdés, ma pedig mindezt letagadta" - árulta el Zsolt. 

Miután Curtis közzétette ma reggel a bejegyzését, miszerint nem adta a nevét semmilyen szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, Osváth Zsolt azonnal megjelent a kommentszekcióban, és közölte egykori barátjával, hogy mélységesen csalódott benne és szégyelli magát helyette is. A rapper erre egész egyszerűen csak annyit reagált, hogy minden platformjáról letiltotta őt - állítja az influenszer. 

Még mielőtt ő kitette ezt a posztot, azt mondta, mindjárt hívlak. Úgy látszik, hogy nem ő hívott engem, hanem őt hívta valaki, és kiadták az utasítást. Na pont ezt szeretném elkerülni

- fogalmazott, hozzátéve, hogy mindenkit arra kér, hogy legyen ott pénteken a tüntetésen. 

Nyilván egy barátság itt megszakadt, és nyilván a politika újabb éket vert egy barátság közé, amit elképesztően sajnálok, de nem fogom hagyni hogy bárki is besározza a nevemet, ugyanis engem hazudtol meg Curtis. Curtis hazudik, ez szemenszedett hazugság. Mellénk állt. 

- állítja Osváth.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés