Hirdetés

“Elegünk van” - Azahriah is tüntetést szervez a Hősök terére

Nap Híre portré Nap Híre

Több tartalomgyártó is az utcára vonul a K. Endrének adott kegyelmi ügy miatt.

Február 16-án a Hősök terén este 6 órától tüntetés lesz - derül ki az RTL-hez eljuttatott közleményből. A résztvevők között van Baukó Attila, azaz Azahriah, Osváth Zsolt, Gulyás Márton, valamint a Nemakarokbeleszólni, a Jólvanezígy és a Fókuszcsoport készítői.

A közleményben így fogalmaznak: “elegünk van”. “Oldalaktól függetlenül fontosnak tartjuk, hogy civil emberként felemeljük a hangunkat az áldozatok védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd érdekében” - írják.

Az elmúlt napok történései sarkallták őket a tüntetés megszervezésére és hozzátették, hogy “nagyon nincs rendben, hogy a magyar közélet uszításból, gyűlöletkeltésből, karaktergyilkosságokból áll.”

A K. Endrének adott elnöki kegyelemmel kapcsolatban kijelentették, hogy „ami történt, az túlmutat a volt köztársasági elnök és a volt igazságügyi miniszter személyén és felelősségén”, hozzátéve, hogy az állam „legkiszolgáltatottabb, tragikus sorsú gyermekeket hagyta cserben”, amikor „egy bántalmazó intézményigazgatóra bízta őket”, és feltették a kérdést: “Hány ilyen ügy van még, amiről nem tudunk és amit elhallgatnak?”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés