Hirdetés

Tillától Curtisen át Alföldi Róbertig - itt van a pénteki tüntetést támogató hírességek listája

Nap Híre portré Nap Híre

A péntek esti tüntetés mellé rengeteg híresség állt be, köztük zenészek, színészek, influenszerek, újságírók, modellek.

Ahogyan arról írtunk, pénteken este 6-tól a Hősök terén tüntetés szerveződik a K. Endrének adott kegyelmi ügy miatt. Az eredeti szervezők (Azahriah, Osváth Zsolt, Pottyondy Edina, Fancsikai Eszter, Bányai Judit, Tapasztó Orsi, Gulyás Márton, Gyurkó Szilvia, Nagy Ádám, Szabó Márton) korábban azt közölték, hogy:

Ami történt, az túlmutat a volt köztársasági elnök és a volt igazságügyi miniszter személyén és felelősségén. A legkiszolgáltatottabb, tragikus sorsú gyermekeket hagyta cserben az állam, amikor egy bántalmazó intézményigazgatóra bízta őket. A cserbenhagyás után most el is árulták az áldozatokat. A dühünket, a fájdalmunkat, az együttérzésünket szeretnénk ezúton is kifejezni.

Pottyondy Edina most azt írja, hogy már közel 30 ezer érdeklődő jelzett vissza, és több mint 100 híresség vállalta az arcával, nevével, hogy az ügy mellé áll. Köztük van Till Attila műsorvezető, Széki Attila Curtis zenész, a Puskás-Dallos házaspár, Istenes Bence és Csobot Adél, Schwarcz Ádám Beton Hofi, Kajdi Csaba, D. Tóth Kriszta, Nagy Ervin és Borbély Alexandra, Vásáry André, Steiner Kristóf, Lakatos Márk, Ábel Anita, Gryllus Dorka, Alföldi Róbert, Görög Zita, Tatár Csilla, Antal Éva Vászonzsákoslány digitális tartalomkészítő, Polyák Lilla, Annoni Zita, Nádai Anikó, Debreczeni Dóri kétszeres fitness világbajnok, Huszka Ági szín-és stílustanácsadó, a Kozmosz zenekar, de a lista közel sem teljes, de az eredeti posztban mindenki benne van.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés