Hirdetés

Küszöbön az újabb hatalmas botrány: Curtis még sincs a tüntetők mellett?

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, pénteken este 6-tól a Hősök terén tüntetés szerveződik a K. Endrének adott kegyelmi ügy miatt. Arról is beszámoltunk, hogy Pottyondy Edina ma reggel a Facebook-oldalán tudatta, hogy már több mint 100 híresség állt a tüntetés mellé, és név szerint felsorolta azokat a sztárokat, akik mellettük állnak. Köztük volt Curtis is, aki azonban most cáfolta, hogy a nevét adta volna bármilyen szerveződő megmozduláshoz.

A rapper az Instagram-oldalán tett közzé egy bejegyzést, melyben azt írja, a pedofília minden formáját elutasítja, azt is, ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni, azonban nem adja a nevét semmilyen megmozduláshoz, tüntetéshez vagy politikai állásfoglaláshoz. Ugyanakkor ezután is kiáll a gyermekek védelme mellett. 

"A pedofília minden formáját elutasítom, és azt is , ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni. Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz. Ahogyan eddig, így ezután is kiállok a gyermekek védelme mellett. Nem írtam alá semmit, és nem csatlakoztam semmilyen csoportosuláshoz. Arra kérek mindenkit, hogy ne éljen vissza a nevemmel, semmilyen fórumon

 

- jelentette ki Curtis. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés