Hirdetés

"A körülményekhez képest jól van" - Friss hírek érkeztek a gyógyíthatatlan beteg Bruce Willisről

Garai Kitti portré Garai Kitti

Bár Bruce Willis és Demi Moore több mint 20 éve elváltak, továbbra is nagyon közel állnak egymáshoz.

A színésznő az új sorozatát, a ’Feud: Capote vs. The Swans’-t népszerűsítette az ABC csatorna Good Morning America című műsorában, miközben beszámolt a volt férje egészségi állapotáról is – adta hírül a CNN.

„Úgy gondolom, hogy a körülményekhez képest nagyon jól van”

 – jelentette ki Moore. Mint ismert, 2022-ben jelentették be, hogy Willis kognitív problémák miatt visszavonul és nem vállal több filmszerepet. Azóta kiderült az is, hogy afáziát diagnosztizáltak nála, ami egy progresszív agyi betegség.

A lap felidézet azt is, hogy Moore és Willis még 2000-ben váltak el, három felnőtt lányuk van: Rumer, Scout és Tallulah.

„Azt tudom mondani, amit a gyerekeimnek is szoktam, fontos, hogy engedjük el azt, ami már nincs és kapaszkodjunk abba, ami még van. Mert ebből [a helyzetből] is számos szépség, kedvesség, szeretet és öröm fakad” – tette hozzá a sztár.

Az egykori pár a válása ellenére is remek kapcsolatot ápol egymással. Willis egyébként 16 éve újraházasodott, azóta pedig boldog házasságban él Emma Heming Willisszel, akivel két közös kislányuk van, Mabel és Evelyn. Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt már, a színész felesége ugyan ritkán, de a közösségi oldalain be szokott számolni a férje állapotáról és képeket is meg szokott osztani róla.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés