Hirdetés

Bruce Willis felesége drámai vallomást tett: "bűntudattal küzdök”

Garai Kitti portré Garai Kitti

A sztárszínész felesége, Emma Heming bevallotta, hogy bűntudatot érez amiatt, hogy bizonyos kiváltságokkal rendelkezik a férje diagnózisa óta. Mint fogalmazott, olyan kiváltságokról van szó, amelyekhez mások hasonló helyzetben nem biztos, hogy hozzáférnek. 

"Bűntudattal küzdök, tudván, hogy olyan erőforrásokkal rendelkezem, amelyekkel mások nem" - írta Heming a Marie Shriver's Sunday Paper szombaton megjelent véleménycikkében. Heming őszintén bevallotta, hogy nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy mások nem biztos, hogy élhetnek azokkal a lehetőségekkel, amikkel ők élhetnek - írja a PageSix.

"Amikor a családunk útjáról megosztok néhány információt a sajtóban, tudom, hogy igazából sok ezer el nem mondott, meghallgatatlan történet van, amelyek mindegyike megérdemli az együttérzést és a törődést".

Ugyanakkor beszámolt arról is, hogy célt talált abban, hogy a családja küzdelmeinek megosztásával segítsen másoknak. "Úgy látom, hogy amit megosztok, az számít másoknak, akik esetleg hasonló helyzetben vannak és küzdenek, és éreztetheti velük, hogy látják és megértik őket" - tette hozzá a modell. Mint írta: rájött annak a fontosságára, hogy "szószólója" legyen azoknak a "családoknak, akiknek nincs idejük, energiájuk vagy forrásuk arra, hogy magukért kiálljanak".

Arról is beszélt, hogy Bruce diagnózisának nyilvánosságra hozatala sokféleképpen segített neki és a családjának. "Ma már sokkal több reményem van, mint Bruce első diagnózisa után” – írta Heming, hozzátéve, hogy most már sokkal jobban érti ezt a betegséget, és egy hihetetlen támogató közösséghez csatlakozott.

Heming azzal zárta az írást, hogy bízik abban, hogy a reflektorfényt most mások segítésére és megerősítésére használhatja, és reménykedik abban, hogy a családja is örömét leli az apró dolgokban és abban, hogy összejönnek és megünneplik az élet minden pillanatát.

Mint azt lapunk is megírta, nagyjából egy évvel ezelőtt derült ki, hogy Bruce Willis demenciával küzd, ami miatt vissza is vonult és végleg befejezte a színészi pályát. A diagnózis ismertetése óta folyamatosan romlik az állapota. Nemrégiben egy barátja pedig arról számolt be, hogy a színészlegenda már fel sem ismerte őt

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés