Hirdetés

Először ment vissza a bokszterembe Kabát Peti: ami ott történt, arra nem volt felkészülve

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Többször is hibázott a véleménye szerint Kabát Péter, ami a rutintalanságának is köszönhető. Vasárnap Rácz Jenő ütötte ki a Sztárboxban, szerdán megható dolog történt vele.

Mint ahogyan azt a hét elején a Naphire.hu-nak elsőként elmondta, a kórházba kerülése és a vizsgálatok után ő maga is megnézte a bokszmeccsének felvételét és kívülről minden másnak tűnt, mint a ringben. Kabát Peti erről is mesélt ma reggel az RTL élő műsorában, ahol a műsorvezetők kérdésére azt is elárulta, váratlan reakciókat vált ki a veresége az utca emberében. “Képzeljétek el, hogy mindenki gratulál. Azt mondták, hogy le a kalappal, odatettem, van vérem, hogy én oda ütöttem” - kezdte Kabát Peti, majd kiderült, a veresége óta szerdán először ment vissza az edzőterembe, ahol hónapokon át készült.

“Tegnap mentem le először a terembe a Golyóékhoz, ott voltak az MMA-sok, a thaiboxosok, meg a bokszolók és amikor mindenki meglátott, elkezdtek tapsolni. Annyira, de annyira jó érzés volt, hogy libabőr, talán be is könnyeztem, annyira szerettek” - folytatta a beszámolóját az Újpest egykori kiválósága. A beszélgetésből az is kiderült, Kabát szerint 50-50% az esély a hétvégi Rácz Jenő - Istenes Bence összecsapáson. Azt is elmondta, ha rutinosabb lett volna, akkor egyrészt azok után, hogy földre kerül, megvárja a 10 másodpercet, amíg rászámoltak, hogy tovább pihenhessen, sőt, nem esik neki rögtön ebben az állapotban Rácz Jenőnek, aki végül ekkor vitte be a végzetes ütést is.

A Naphire.hu közben beszámolt arról is, hogy Szijjártó Péter a hétvégi bokszmeccs után üzenetet küldött Kabát Petinek, sőt telefonon is beszéltek. A miniszter azt nyilatkozta a Naphire.hu-nak, hogy a telefonbeszélgetés során azt mondta a volt focistának, hogy „többet ilyen hülyeséget ne csináljon”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés