Hirdetés

Szijjártó Péter a Naphire.hu-nak: a Sztárbox után beszéltünk Kabát Petivel, „mondtam neki, hogy többet ilyen hülyeséget ne csináljon”

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Egy ország aggódott az egykori focistáért, miután Rácz Jenő kiütötte a hétvégi Sztárboxban. Kabát Peti rengeteg üzenetet kapott, amelyekben a hogyléte iránt érdeklődtek, többek között Szijjártó Pétertől is. A külügyminiszter a Naphire.hu-nak megerősítette, hogy a Sztárboxban történtek után üzent Kabát Petinek, sőt telefonon beszéltek is. 

Szijjártó Péter
Szijjártó Péter

Miután Rácz Jenő kiütötte a Sztárboxban Kabát Pétert, rengetegen aggódtak az egykori újpesti focista egészségéért. Az egykori focistához azonnal beszaladt a párja és az orvosi stáb.

Rácz Jenőt is megviselték a történtek

Hivatkozás másolása

Kabát Peti ellenfelét is megviselték a történtek. "Borzasztó érzés volt őt ott látni a földön. Ez egy olyan dolog, ami sajnos beleég a retinába. Nem lesz egy könnyű dolog feldolgozni, szerintem neki sem, de ezen leszünk a jövőben. Nagyon hiányzik a Peti, és remélem most sokat fogunk együtt lenni" – mondta Rácz Jenő, aki azt is elárulta, hogy mit suttogott barátja (és ekkor éppen ellenfele) fülébe, amikor az a földre került.

Kabát Péter
Kabát Péter

"Nem emlékszem tisztán, de sokszor mondtam neki azt, hogy szeretlek, ne haragudj" - idézte fel a megrendítő pillanatokat Rácz, aki azt is elmondta, semmi baja Istenes Bencével, de várja, hogy végre "összeüssenek".

Kabát Peti később bejelentette, hogy a CT-vizsgálat eredménye megnyugtató volt. "Minden rendben van velem! A CT is kimutatta, hogy nincs semmi baj, úgyhogy én is és ti is megnyugodhattok! Nagyon szépen köszönöm nektek, hogy ennyien aggódtatok értem, de minden a legnagyobb rendben! Szeretlek Titeket!" – írta Instagramján. Peti a Naphire.hu-nak részletesen is elmesélte, hogyan élte meg a Rácz Jenő elleni meccset. 

Szijjártó Péter: „mondtam neki, hogy többet ilyen hülyeséget ne csináljon”

Hivatkozás másolása

A Naphire.hu megtudta: a számos együttérző üzenet között, amit Kabát Peti a kórházi kivizsgálása alatt kapott, ott volt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszteré. Szijjártó Péter érdeklődésünkre megerősítette, hogy üzent az egykori focistának, akivel beszéltek telefonon is. 

„Honvéd-szurkolóként régebben az egyik kedvencem volt, aztán egy jótékonysági akció keretében is találkoztunk egymással. Kifejezetten kedvelem és aggódtam érte látva az ütést, amit bekapott, ezért érdeklődtem nála, hogy hogy van. Aztán telefonon is beszéltünk és megnyugtatott, hogy minden rendben, aminek nagyon örültem és mondtam neki, hogy többet ilyen hülyeséget ne csináljon” – nyilatkozta a Naphire.hu-nak Szijjártó Péter.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés