Hirdetés

Visszanézte: "Belülről más volt, mint kívülről" - Kabát Peti Rácz Jenővel csak a meccse után akar beszélni

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A Sztárbox vasárnap esti negyeddöntőjében Rácz Jenővel szemben lépett szorítóba, a második negyedben egy állra mért ütés terítette le Kabát Petit. Az Újpest egykori válogatott labdarúgója kórházba vitték vizsgálatokra. Reggel otthon ébredt, de a kocsija a stadionnál maradt, a meccset időközben telefonon nézte vissza és mást látott, mint amit belülről gondolt. Rácz Jenővel ugyanakkor még nem beszélt és egyelőre nem is tervezi, csak a hétvégi mérkőzése után. Interjú.

Nap Híre: Mire emlékszel ebből a meccsből?

Kabát Peti: Mindenre. Mindenre emlékszem, csak a leütés után nem emlékszem arra a fél percre körülbelül.

Nap Híre: Visszanézted?

Kabát Peti: Most néztem interneten, mert még nem vagyok otthon, most megyek a kocsiért. A szüleim visznek, ott kellett hagynom a kocsit, bevittek a kórházba. Megvizsgálták a fejem, de minden rendben van. Nem tudtam kocsival menni, így az kint maradt a stadionnál.

Nap Híre: Szóval: visszanézted…?

Kabát Peti: Visszanéztem a videót és k**va jó meccs volt. Tényleg jó volt. Belülről nem ezt éreztem, mint amit kívülről láttam most. Belülről sokkal keményebb volt, mint amit kívülről láttam a tévében. Kívülről jó meccsnek tűnt. A kiütésig.

Nap Híre: Ott mi történt?

Kabát Peti: Sajnos ott én is ütni akartam, óvatosabbnak kellett volna lennem, visszanézve. Védekezni kellett volna, föl kellett volna tenni a kezem. A Jenő egy kontrát ütött jobbal és az államat találta el, azért mentem le. Nem is volt nagy ütés, csak pont jó helyen talált el. Ot védekeznem kellett volna. De addig tök jó meccs volt, adok-kapok, én is adtam neki, ő is nekem.

Nap Híre: És akkor most?

Kabát Peti: Ezen a héten pihenek. Vasárnap majd kimegyek a Sztárboxra, szurkolni Jenőnek, meg tudom majd nézni. Már nem kell majd ott feszülten ülnöm, mikor van következő meccsem.

Nap Híre: Beszéltél Jenővel?

Kabát Peti: Most még nem, csak írt. Nem, nem beszéltem. Most nekem kell egy kis nyugodtság, meg, hogy lehiggadjak. Megnézem a meccset, a riportokat, cikkeket, utána majd átgondolom, meg hagyom készülni. De nincsen semmi probléma, nem haragszom, ez egy meccs volt, úgyhogy ez benne van a borban. A legnagyobbakat is leütötték, nem aki öt hónapja húzott először kesztyűt. Nem csodálkozom, hogy ennyi idő után kaptam egyet. De vissza kell nézni és megnézni, mi történt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés