Hirdetés

Zengett a ház Jennifer Lopezáknál, hajmeresztő dolog miatt akadt ki az énekesnő

Nap Híre portré Nap Híre

Több hete arról szólnak a pletykák, hogy már menthetetlen Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága. A pár közeli ismerősei szerint a színész már el is költözött a közös házból. 

Bár húsz évet vártak arra, hogy újra együtt legyenek, a jelek szerint másodjára sem működik Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata. Bár a válás hivatalosan még egyik fél sem erősítette meg, a pár közeli ismerősei szerint a színész már el is költözött a közös otthonukból – írja a Bors

"Egyszerűen nem működik nekik – mondta egy neve elhallgatását kérő bennfentes, hozzátéve: − Ben a munkájára és gyerekeire fókuszál, már el is költözött. Valószínűleg el fogják adni azt az álomházat, amelyet két évig kerestek. Mindig is szeretni fogják egymást, de Jennifer nem tudja kontrollálni őt, Ben pedig megváltoztatni Jennifert. Lehetetlen, hogy ez működőképes legyen". A páros állítólag már hónapok óta megállás nélkül veszekedett egymással. 

A Daily Star most felidézett egy korábbi információt, ami a páros egyik legnagyobb és egyben legbizarrabb veszekedéséről. A "hajtépésre" Jennifer és Ben hatalmas villájában került sor, ami gyakorlatilag egy állatkertként is funkcionált. A sztárpár ugyanis nyolc (!) kutyával és egy cicával élt együtt, ami talán túlzásnak számít, de talán menedzselhető, ha mindkét fél sok energiát fektet a rend fenntartásába. Nos, Affleckék esetében nem ez volt a helyzet. 

A portál szerint az énekesnő teljesen kiakadt azon, hogy az összes kutyapiszkot neki kell feltakarítania, míg Bent nem igazán zavarja a bűz és az esztétikai problémák.

"Jennifer sokat káromkodik, mert száz százalékig neki kell a kutyák után takarítania. Mindig nyaggatja Bent, hogy legalább a sz*rt szedje össze. Affleck úgy van vele, hogy fel kéne bérelniük egy külsős céget, ami csak csak ezzel foglalkozik, de Jen szerint ez felesleges. Egész egyszerűen arról van szó, hogy Ben nagyon lusta" − árulta el akkor egy neve elhallgatását kérő bennfentes. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés