Hirdetés

Kórházba került az RTL sztárja, szörnyű baleset érte

Nap Híre portré Nap Híre

Az RTL Drága örökösök című sorozatának szereplője, Király Attila biciklin ült, amikor ütközött egy autóval. A szörnyű karambolban a színésznek leszakadt a kulcscsontja. 

A Jászai Mari Színház számolt be a közösségi oldalán arról, hogy  június közepéig elmaradnak Király Attila előadásai kerékpárbalesete miatt. A színész most elmondta, hogy pontosan hogy is történt a szörnyű baleset, amelyben leszakadt a kulcscsontja. 

Érden lakom, és hétfő délelőtt elmentem bringázni a városba. Nagyjából fél órán át felfelé teljes erőből tekertem, majd ugyanilyen sebességgel kezdtem el a lejtőn is gurulni. Volt egy kereszteződés, ahol nem láttam senkit, és csak benéztem, de nem lassítottam. Ugyanilyen magabiztossággal ért oda egy autós is. Bár nekem volt elsőbbségem, ő sem vett észre, és olyan erővel belementem oldalról az autójába, hogy az be is horpadt. Hatalmas mázli, hogy sem a gerincem, sem a csípőm nem tört el. Az autóban ülő hölgy is megijedt, nagyon készséges volt, hívta a mentőket, akik bevittek a Szent János Kórházba. Az ütközés során a bal vállamban elpattantak el az inak és leszakadt a kulcscsontom. Még aznap megműtöttek, drótokkal rögzítették a vállamat. Néhány napja itthon gyógyulok

- mesélte a Blikknek a színész, aki arról is beszélt, hogy a fájdalmai elviselhetőek, de a vállán tíz napig kell a rögzítőt viselnie, ami nagyban megnehezíti az életét. 

"Használhatatlan vagyok, minden kétszer annyi időbe telik. Sajnálom, hogy így alakult, de a történtek ellenére összességében nincs rossz kedvem. Inkább hálát és életörömöt érzek, amiért ennyivel megúsztam. Mondhatni újjászülettem. Mindent megteszek majd, hogy hamar rendbe jöjjek, nincs több hónapom erre. Három hét múlva veszik ki a drótokat, utána jön a gyógytorna, remélem, hamar visszaállhatok a színházba" - fogalmazott, hozzátéve, hogy bízik abban, hogy minél előbb újra elkezdhet sportolni is, az utóbbi időben ugyanis 15 kilótól szabadult meg, amelyben az egészséges étrend és a mozgás segített. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés