Hirdetés

Elrabolták Bochkor Gábor szívét: nagy a boldogság

Nap Híre portré Nap Híre

A népszerű rádiós már lányának is bemutatta új szerelmét, vagyis úgy tűnik, komoly a dolog.

Amióta a Retro Rádió sztárja szakított Várkonyi Andreával, szinte egyáltalán nem beszél a magánéletéről, ám az Anna and the Barbies énekesnője Bochkor Gábor és Lovász László vendégeként elszólta magát, amikor azon viccelődtek, hogy a műsorvezető tartozik Annának, amiért minden reggel őt kellett hallgatnia, és ezért a tartozásért akár természetben is fizethet. De hozzátette, nem akar belerondítani a rádiós párkapcsolatába.

A Blikk információi szerint Bochkor Gábor mindenkinek boldogan mutatta be választottját az egy hónappal ezelőtti születésnapi buliján a Kongresszusi Központban. Ráadásul Bocsi új szerelmét már nemcsak a barátai, hanem a számára legfontosabb ember, a lánya, Nóra is ismeri, a nagy eseményen ugyanis mindkét hölgy jelen volt.

"Látszott rajta, hogy boldog, és nemcsak azért, mert a születésnapját ünnepelték, hanem mert ott volt mellette a lánya és a barátnője is, aki egyébként láthatóan fiatalabb nála, de persze, ez nem meglepő" 

– árulta el a rádiós egyik ismerőse, aki szintén ott volt a koncerten, amelyet Bochkor tiszteletére tartottak.

Bocsi és a gyermeke anyja, Várkonyi Andrea 12 év után 2018-ban szakítottak, és mivel a rádióst ez nagyon megviselte, jó ideig nem kezdett új kapcsolatba. 2021 májusában érkezett a hír, hogy ismét szakított, ami azért volt meglepő, mert senki nem tudott arról, hogy volt barátnője. Pedig – mint utóbb kiderült – több mint két éven keresztül volt együtt a Survivor döntőjéből és A Konyhafőnök VIP-ből ismert Demeter Alexandrával.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés