Hirdetés

Pásztor Anna meghökkentő vallomása a kamerák előtt: “Sokkal jobb a szex most, 50 évesen”

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Meglepő kijelentéseket tett a népszerű énekesnő az ATV #Bochkor című műsorban, amikor a műsorvezető a kapuzárási pánikról kérdezte a vendégeit. Pásztor Anna a Nap Hírét beavatta a részletekbe is.

Vajon könnyedén viselték a változó kort? Vajon nekik is meg kellett tapasztalniuk a kapuzárási pánikot? Az ATV műsorában Bochkor Gábor erről is megkérdezte vendégeit, Valkó Esztert, Ganxsta Zoleet és Kabát Petit, de ott volt a stúdióban Pásztor Anna is, akinek határozott véleménye volt, ami a tapasztalatait illeti. És igencsak meglepett vele mindenkit. 

“Eleve: én leéltem egy 150 évet mostanáig, tehát háromszor annyit, mint valójában. A másik, meg hogy tényleg nem volt időm soha ezen gondolkozni, mert valahogy nekem a belső órám az teljesen máshogy ketyeg, mint hogy most nekem félni kéne, hogy 50, vagy 40… Semmi nem változik” - kezdte a kamerák kereszttüzében, aztán egy Kispál és a Borz dal refrénjére hivatkozva elárulta: mégis. Anna szerint ahogy múlik az idő, minden egyre csak jobb.

“Édes Istenem, én nagyon hálás vagyok, hogy ezek az évek elmúltak, és nem ott tartok. És nem ott vagyok, és nem olyan körülmények között, és nem olyan a testem, és annak vége van, és most itt vagyunk. Tehát ez egy lépcsőzetes, felfelé lépegetés. Agyilag, kívülről, bentről…” - folytatta, majd hozzátette: “Még szexuálisan is. Sokkal jobb most a szex 50 évesen, mint 40, meg 30, meg 20.”

„Azt jobb megélni, hogy amit összehordtak az évtizedek, az épít. Ha egymásra épülnek a blokkok, tehát értelmesebb vagy, egyre több a tapasztalatod, egyre több embert ismersz, egyre több dolgot tudsz, egyre több gödörbe nem lépsz már bele,… Mondok egy példát: az ivás.  Azért tinédzser mindent megiszol egy házibuliban, utána három napig olyan vagy, mint a lakodalmas kutya. Ha idősebb vagy, már pontosan tudod, hogy mit, mennyit és hogyan kell innod, hogy ne legyen baj. És ez az élet minden területén így van. Hogy kivel barátkozzál, már nem kell jópofizni, nem kell mindenkinek megfelelni, így ha ezeket a terheket lerakod, és felhasználod azt a tudást, amit összeszedtél, akkor méltóságot adsz magadnak” - mondta a Naphire.hu-nak a felvételt követően Anna, majd a kérdésünkre megerősítette: nincs ez másképp az ágyban sem. Sőt, picit korrigálta is a műsorban elhangzott állítását.

„Most azt mondanám: negyven felett jobb a szex. Negyventől kezd exponenciálisan jó lenni, mert valahogy elrugaszkodsz onnét, hogy neked meg kell felelned az ágyban és rájössz arra, hogy milyen jó, hogyha jó neked, rájössz magadra, tudod magadat irányítani és ez nagy segítség a párodnak is. Vagy: ha már önmagadban is rendben vagy, oltári szexi vagy, és ehhez van partnered, akkor már brutális a dolog. A párod így majd azért lesz boldog, hogy nem minden felelősség ráhárul. Ha tehát jön egy fullos nő és azt mondja, 'Én mindenképpen rendben vagyok, nekem mindenképpen jó, mindenképpen boldog vagyok, ha még te is itt vagy, az hab a tortán'.” - magyarázta a Nap Hírének Pásztor Anna. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés