Hirdetés

Rendkívüli hír: bezárták a debreceni repülőteret, nagy hibát találtak

Nap Híre portré Nap Híre

A futópálya állapota miatt ideiglenesen bezárták a debreceni repülőteret - közölte a repülőtér csütörtök este az MTI-vel.

Fotó: debrecen.hu
Fotó: debrecen.hu

Közleményükben azt írták, a csütörtök este 18 órakor végzett futópálya ellenőrzés során munkatársaik olyan hibát észleltek a pálya felületén (a tartósan fennálló magas hőmérséklet miatt), amelynek következtében - a legmagasabb szintű repülésbiztonsági előírásokat szem előtt tartva - a hiba kijavításáig a debreceni nemzetközi repülőtér ideiglenes bezárása mellett döntöttek.

A hiba kijavítása - időjárási körülmények függvényében - legalább egy hetet vesz igénybe. Az ideiglenes zárásról minden menetrendszeri és charter járatot működtető partner légitársaságot tájékoztattak annak érdekében, hogy mielőbb meghozhassák a járatok átütemezésével kapcsolatos döntéseket és erről az utazóközönséget tájékoztathassák - jelezte a repülőtér.

A Debrecenből induló és oda érkező utasokat kérik, hogy a járataikkal kapcsolatos információkról tájékozódjanak a légitársaságoknál, illetve utazási irodáknál.

A hiba elhárítását haladéktalanul megkezdték, mindent megtesznek annak érdekében, hogy mihamarabb végezzenek a javításokkal, és újra fogadhassák az utasokat - írták a közleményben.

Elképesztő állapotok uralkodnak Ferihegyen is

Hivatkozás másolása

Mi is írtunk arról, hogy olyan elképesztő állapotok uralkodnak Ferihegyen és más reptereken is, ami már az Orbán-kormánynak is sok. Különösen komoly bajok vannak Budapest és Törökország között. Arról is beszámoltunk, hogy 39 (!) órán át várakoztak Ferihegyen a törökországi járat utasai. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés