Hirdetés

Berki Mazsinak bejött az élet, ezúttal 80 milliós kocsit tankolt meg egy benzinkúton

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy tűnik, Berki Mazsi mindent megkap új párjától, Zoltántól. A férfi dúsgazdag vállalkozó, aki luxusautókkal kereskedik, és a jele szerint Mazsinak is bőven kijut a jóból, egyik kocsi után kapja a másikat. 

Berki Krisztián özvegye nemrég még egy 75 milliós kék Mercedes terepjáróval szelte az utakat, ám a héten már egy 80 milliós kocsit hajott. A Blikk úgy tudja: nem ez az egyetlen luxusjármű, ami könnyebbé teszi az üzletasszony életét. Új párja nemcsak luxusutazásokkal, drága holmikkal és új közös otthonnal ajándékozta meg kedvesét, hanem arról is gondoskodik, hogy Mazsi semmiben ne szenvedjen hiányt. 

A napokban Mazsit egy új autóval, egy fekete Mercedes AMG GLS autóval látták furikázni. A leírás szerint ez a típus is egyfajta státuszszimbólum, ami az exkluzivitást és a dominanciát hirdeti a maga 585 lóerős V8-as AMG Biturbo motorjával. Az autó vételára hatvanhat millióról indul, ám információink szerint Mazsi gépe plusz extrákkal felszerelt, s úgy nagyjából nyolcvanmillió forintot érhet.

"Nála sosem lehet tudni, éppen milyen autóba ül be, mert folyamatosan váltogatja a járgányokat. Ez a fekete, ami a fotóján is látható, a legújabb. Legfeljebb pár hete lehet nála, de nem ez az egyetlen autója. A korábbi, acélkék Mercijét – úgy tudom – már eladták, mert egy ideje egy ugyanolyan típust is hajt, csak kivizöldben. De láttam már Mercedes Maybachból is kiszállni – mondta a lapnak az özvegy egyik ismerőse

Az informátor szerint a luxusautókat is Zoltántól kapja Mazsi használatra, ugyanis az özvegy rengeteget utazik, sokszor a fél napját a volán mögött tölti. Bár már néhány hónapja Székesfehérváron lakik, munkaügyben és a barátai miatt hetente legalább 1-2 alkalommal Budapestre utazik, illetve gyakran jár haza a családjához is Kecskemétre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés