Hirdetés

Berki Mazsinak egy hét késéssel eszébe jutott férje halálának évfordulója

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint ismert, Berki Krisztiánra tavaly holtan találtak rá, ám Berki Mazsinak csak egy hét késéssel jutott eszébe férje halálának első évfordulója. A naphire.hu egyébként azt is megírta, hogy a gyászoló özvegy a minap egy moziban csókolózott egy ismeretlennel, de egy szemfüles néző lebuktatta. 

Az özvegy az elmúlt egy évben sokszor kiverte a biztosítékot, ugyanis férje halála után luxusnyaralásra ment, hogy leküzdje a fájdalmát, közben pedig Berki édesanyjával is összeveszett. A két asszony a nyilvánosság előtt üzengetett egymásnak, ám mostanra már szerencsére sikerült megbeszélni a félreértéseket. Sokaknak az is ellenszenves volt, hogy Berki Mazsira ilyen hamar rátalált az új szerelem. De az is szúrta az emberek szemét, hogy Berki sírját sokszor elhanyagolták. 

Most pedig azzal sikerült ismét felhívnia magára a figyelmet, hogy egészen eddig mélyen hallgatott férje halálának az évfordulójáról, mindeközben egy ismeretlen férfivel egy moziban csókolózott. Csütörtök este azonban eszébe jutott az özvegynek Krisztián halálának az évfordulója, és Instagramon egy hosszas posztot szentelt az emlékezésnek. Egy fotót is feltöltött a közösségi oldalra, melyen megboldogult férje és közös kislányuk szerepel.

Mazsi a bejegyzésben arról ír, hogy milyen sok dologra megtanította őt Krisztián. Megjegyezte azt is, hogy a férje el sem búcsúzott tőle, de megtanította másképp szeretni. A bejegyzés végén pedig köszönetet mondott közös gyermekükért. "Itt hagytál, de nem egyedül... életem legcsodálatosabb ajándékàt kaptam Tőled, Emma Katerinát" - írta az özvegy - szúrta ki az Origo.

A bejegyzés és a fotó nem átvehető, azonban ide kattintva megtekinthetik, hogy emlékezett vissza Mazsi a férjére.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés