Hirdetés

Kivan már idegileg, megtépné Berki Mazsit volt anyósa

Nap Híre portré Nap Híre

Berki Krisztián édesanyja dühruhamot kap volt menye életvitelétől.

Berki Krisztán édesanyja nagyon nehezen viseli, hogy a volt menye, Berki Mazsi boldogan éli a mindennapjait, és erről a közösségi oldalain rendre be is számol - írja a Bors.

Legutóbb éppen Zanzibáron nyaralt Berki Mazsi a kislányával és a párjával, ahol egy fantasztikus luxusszállodában szálltak meg.

Berki Krisztián édesanyja azonban a legkevésbé sem repes attól, hogy a volt menyének így telnek a mindennapjai.

“Szerintem, amit Mazsi művel, azon már a vadidegen emberek is megrökönyödnek. Hiszen ők is arra gondolhatnak, hogy mit érezhet ilyenkor egy gyászoló anya? Látom a friss képeit és egyszerűen nem tudom felfogni: Ott nevet, élvezi az életet és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat? Gyász? Hogy azt már meg se kérdezzem…. Gyászolt ő valamennyit egyáltalán? Tudom, hogy erős, amit mondok, de az a helyzet, hogy a kis unokámat nagyon szeretem, de ezt az embert (Mazsit) lassan meggyűlölöm” - mondta a Borsnak.

Szerinte Berki Mazsinak titkon kellene élnie az új életét és nem lenne szabad nyilvánosságra hoznia a boldogságát.


“Most olyan düh van bennem, hogy azt érzem, ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem! Egyszerűen kihozza belőlem az állatot az a szenvtelenség, amivel éli a kirakat életét” - tette hozzá Berki Krisztián édesanyja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés