Hirdetés

Most már elege van, Berki Krisztián édesanyja nekiment Mazsinak

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Mióta Berki Krisztián elhunyt, rendszeresen felröppennek a médiában titokzatos tartozásokról szóló hírek. Mintha ezeket a pletykákat kicsit Berki Mazsi is fűtené, ezt elégelte most meg az üzletember édesanyja és próbált tiszta vizet önteni a pohárba.

Férje elvesztése után rövid ideig egy autókereskedő oldalán látták az asszonyt, azóta azonban annak a kapcsolatnak vége, így most egyedül próbálja ellátni a kislányát Mazsi. Berki Krisztián édesanyja szerint felháborító és megalázó, hogy Mazsi mindig az adósággal jön, ami miatt annyit kell dolgoznia - írja a Blikk.

“A fiamnak nem volt semmiféle adóssága! Egyszerűen az volt, amit Mazsival együtt vettek fel a közös otthonukra! Ez olyan húszmillió forint lehetett. Krisztiánnak pluszban volt pénze, amit a volt férjemnek adott oda, és ő meg is őrizte neki. Mazsi is tudott erről a pénzről, kérte is, de, Feri nem adta oda neki, hanem ebből fizette ki az adósságukat. Így nem is értem, mit is kell annyit dolgoznia!”

- fogalmazott a gyászoló édesanya.

Legutóbb akkor írtunk Mazsiról, amikor a Mokkában beszélt egy fontos döntéséről. Nem mutatja annyit a közösségi médiában a kis Emmácskát.  

"Ez tudatos, ősszel volt egy beszélgetésünk még Krisztiánnal erről, hogy a nagyobbik lányát mutatjuk-e a közösségi médiában, vagy sem. Én ott leültem vele beszélni és mondtam, hogy azt gondolom ebbe változtatni kellene. Az utóbbi időben pedig már ő is változtatott ezen, ő sem mutatta már Natit annyit annak idején, és ugye Emmát sem" - fogalmazott akkor az özvegy. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés